Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Знам какво е и аз бях в подобно състояние след Добринище. За там са 11 часа убийствено лашкане. Бях тръгнал в 12 часа на първия ден и се прибрах в 03 часа на третия ден, а можеше да се прибера в 22:30 на втория ден. Друг път подобна грешка не правя...
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Говорите за 45 часа пътуване, но аз съм достигнал рекорд от почти 72 часа, като съм минал и през теснолинейката... :wink:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Обратна връзка:

Мнение от mutagen »

Аз пък не съм слизал от влака 3 дни,тръгнах за Лайпциг от Варна в сряда вечерта,и пристигнах там в събота някъде към 12.30 по обяд...познай дали не ми се люлееше перона там като слезнах;)Това беше през лятото на 1989г.тогава имаше влак Варна-Лайпциг през Кардам.
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

аз имам едно предложение за зимно форумно пътуване ето го и него:

от гара Септември да хванем ПВ 16103 до Добринище след това хващаме ПВ 16108 на Септември правиме връзка с 8627 с който ще пътуваме до Карнобат от там се прехвърляме на ПВ 30153 до Варна от там БВ 2614 до София и после Пловдивчани, Старозагорци, Бургазлии се качваме на БВ 8627 това е първото ми предложение очаквам коментарите ви :roll:

Мнение от RAILWAYSTATION »

И аз като бдж я закъсах с финансовото състояние. Не знам за зимно форумно пътуване след Коледа какво ще е положението, но за този месец ако успея да забогатея един ден преди стачката а именно 23.11.2011 година мисля да ходя до Видин. Ще пътувам през нощта на 22 срещу 23.11 до Мездра с 2626 и оттам с пътническия за Видин на 5:46. Във Видин, където ще пристигна малко след 9:29 ще вървя пеш от гарата до ГКПП-Видин Ферибот Видин-Калафат и обратно. При връщането ще преценя дали остава време да отида и до Баба Вида, ако не- има хубаво бистро на центъра, където може да хапна вкусно и евтино. След това на 13:55 хващам пътническия за СФ, където ще пристигна в 20:17 и след това се прибирам с 21:10 Кардам-Силистра. Каня ако има желаещи от форума за компания. Съжалявам че тази схема не е удобна за тези, които са от Южна България София, Пловдив, Бургас. Но за сметка на това са удобни за хора от Варна и Русе. Аз съм от Шумен затова ми е такава схемата
НИКОГА НЕ ПРЕМИНАВАЙ НА ОХРАНЯЕМ ЖП-ПРЕЛЕЗ ПРИ СПУСНАТА БАРИЕРА!

Мнение от Тената »

Аз пък мисля че във новогодишното пътуване трябва да бъде включен и новия пуснат от днес участък Парвомай-Димитроврад ...

Мнение от SaiLeR »

Задължително новата линия трябва да се тества.Дано до Коледа да има движение, и то да е пълните възможности на пътя.А колкото до предложението за теснолинейката, по удачно е да се иде до Велинград, за да не се убива цял ден в пътуване по една линия.Мен пък ми се иска да се повозим като за последно на Кардамеца, без значение до Силистра или Кардам, от другата година няма да го има.
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

16108 ще се спира... Остейте я 16-та дайте до СВИ и по новия път. :) Там по си заслужава и ще е интересно. Линията от днес е отворене. :) Кардама ще го има без Добрич - Кардам.

Не знаех, че са приключили ремонтите между Първомай и Димитровград. Относно кардамеца със сигурност на 23 срещу 24.11 ще пътувам с него мислих до Добрич и после с пътнически до Варна и така да се прибера. Но предвид това, че на 23.11 ще съм във Видин, а на 24.11 ще има стачка от 8 до 16. Затова само до Шумен, който иска може да дойде да ми прави компания. С кардамеца може и до Варна да се пътува с връзка на Синдел, но много рано се стига във Варна
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

и с кои влакове до СВИ

Мнение от Vancho »

Аз предлагам по пета линия до Бобов дол и Петрич :P
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата

(Русе-Димитровград 4647) :D

Пета ми омръзна скоро ходих до Сандански, а като ходих до Белица, после изтървах 16105 и взех микробус Пловдив-Гоце Делчев до Банско и оттам автобус до Симитли, мислих че оттам ще успея да хвана 5624 но не успях щото автобуса ме спря в Ораново и докато стигна до гарата... Хванах после пътническия за Дупница до Благоевград и се наложи там да преспа на хотел. На следващия ден с пътническия се прибрах през СФ, съответно с автобуси от Дупница до Делян.
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Ако си изпуснал 5624, защо не се качи на 5610?

Тената написа:Аз пък мисля че във новогодишното пътуване трябва да бъде включен и новия пуснат от днес участък Парвомай-Димитроврад ...
Сигурен ли си че движението между Първомай и Димитровград е пуснато от днес? Питам, защото в сайта на бдж пише, че са удължили ремонтите до 10.12.2011???

Мнение от Vancho »

5621 до Дупница там разходка след това отиваме до Бобов дол с 51 203/51204 оттам от Дупница с влак 5611 до Петрич. Оттам с 52213/52214 на обратно, 5610 към София и оттам всеки кой откъде е :lol: :D Това е моята идея за пета линия.

Иначе може и по седма по следната схема, която е доста неудобна обаче за Софианци :

ПВ 70102 до Брусарци там до Лом. Разходка из Лом и към Видин със 7620. Малко време има във Видин, но пък така можем да отидем и до Берковица :) . 7623 към Бойчиновци оттам 71205/71206 до Берковица и обратно. В Берковица има време за разходка таман интересно местенце и нестандартно :) Към Мездра/София със 7625. Някои слизат на Мездра/Своге и чакат МБВ 1384, други към София, оттам с някой нощена и те така :lol:
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата

(Русе-Димитровград 4647) :D
Публикувай отговор

Обратно към “Форумни мероприятия и събития | Forum activities and events”

Информация