Имам една идея не знам дали ще я одобрите или,може да е предлагана вече но защо не си направим стикери като автофорумите например с логото на форума,и другата ми идея да се напраят календари със снимки на интересни обекти или влаци снимани от нас,това е предложение аз нямам познати във фирми за такива материали,хрумна ми като идея и ви я предлагам.Всеки месец може да е избрана снимка от галерията или да се направи отделна галерия с тази цел.

Мнение от gugu_134 »

Мен идеята ми харесва и на календара, ако може някое разписание примерно да има :D

Мнение от trainrider »

Ами давайте идей може да се потърси фирма,да направим списък със желаещи ако има такива,не мисля че ще са много скъпи ако се запишат повече хора.

Мнение от gugu_134 »

Изображение

Това е схема на моето предложение. Ако на някого му се занимава може да го онагледи по-добре.

Мнение от trainrider »

Няма много желаещи май :shock: мислех че бихте се заинтригували.

Мнение от Vancho »

Ако спонсорираш с начален капитал може и да се заинтригуваме :lol: :
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата

(Русе-Димитровград 4647) :D

Мнение от SaiLeR »

Мога да спонсорирам като помогна за изготвянето на материалите.Все пак рекламните материали не са, само да лепнеш една снимка и 2 парчета текст.Ако има кой да плати на печатницата, може да се пробва.
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

В Office One излиза 2.50 до 3.50 да ти принтират календар по твой материал, но незнам за формата.

Мнение от SaiLeR »

Офис Уан, са кожодери! За това има 2 варианта.Правим нещо по желание в форума, и го качваме, и който иска отива и си го разпечатва сам.Другия вариант е някой да плати за повече бройки наедро и да се раздадат на форумците, но задължително от печатница че взимат малко пари.

Мнение от evrokoma »

Ами проучете как стоят нещата,кое колко ще излезе и ме пишете за календар но без разписание :)
Искренно съжалявам за българската железница не ми се гледа как тя се съсипва умишлено за да печели някой от това

Мнение от trainrider »

А защо нс се направи списък със желаещите,кой колко бройки иска,цена на бройка и някакви идеи за оформлението на календара или стикера,вече има едно предложение на колегата gugu_134.
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Календари ще има . В момента тече процедура по изготвянето на проекти и се водят разговори с печатница . Просто темата е видима само за членовете на Сдружение с нестопанска цел " Български Локомотивен Форум ". Всеки желаещ може да бъде или не член на сдружението . Цените на календарите няма да са като горепосочените , защото това е един от малкотоначини за финансиране проектите на сдружението. Ще се предлагат и календарчета джобен формат . За повече въпроси в раздела на сдружението.

Мнение от turboto »

Мислете за проект за джобни календарчета

ето проекта за големите

Изображение

Мнение от SaiLeR »

Не е лошо като идея, само че белия текст на светъл фон не се забелязва отдалече.Иначе този вариант може да го пуснете с реалното му качество за да може тези които не са в сдружението да си го разпечатат по желание.
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

Ами целта на "занаятието " е с продажбата на тези календари да се подпомогне възстановяването на 64.19. Всеки може да си закупи такъв на цена да речем 10 лв./ в момента изсмукана от пръстите ми / като 6 от тях отидат директно за закупуване на части за локомотивчето !
Публикувай отговор

Обратно към “Форумни мероприятия и събития | Forum activities and events”

Информация