При смяна на времето с 1 час назад влаковете престояват в попътни гари, за да влезнат отново в разписанието си!
При смяна на времето с 1 час напред влаковете продължават движението си, като автоматичното натрупано закъснение от 60 минути не се води за закъснение. Т.е. през нощта всички влакове, движещи със закъснение до 60 минути се водят навреме, а 61 мин/з се счита като 1 мин/з и т.н.
При смяна на времето с 1 час напред влаковете продължават движението си, като автоматичното натрупано закъснение от 60 минути не се води за закъснение. Т.е. през нощта всички влакове, движещи със закъснение до 60 минути се водят навреме, а 61 мин/з се счита като 1 мин/з и т.н.
Един вагон, ама пълен! (4627)
Поздравления за изчерпателната информация! Сега имам няколко въпроса?44.123 написа:От вчера 29.10.2011г.
Първият ден на официално отвореният балкан.
- Каква е населеността в 4611 с тези 3 вагона ?
- Каква е населеността в 4640/4641 и 4647/4646 ?
- Правилно ли виждам, че 3622 е само с 3 вагона, изключая фургона и бистрото?

40103 днес 2 вагона безбожно пълен а нямаше ученици и сруденти...
Аз лично този месец сигурно седем или осем пъти съм видял 3621 и все си беше с четири ексДБ-та. Някой форумци твърдят, че са го виждали с три вагона, но аз лично не съм. Явно е било нещо инцидентно. Конкретно тази седмица в понеделник и сряда видях този влак с нормалния за него 4-вагонен състав + фургон.

На тази снимка е с 4 екс-дб. Аз съм го виждал с 3.
Всеки ден има фургон.

Акредитиран фотограф
- За 4611 - пълен беше още от Русе не ми се мисли просто какво е станало след Горна Оряховица и Плевен да не говорим за Мездра.rexkos написа: Поздравления за изчерпателната информация! Сега имам няколко въпроса?
- Каква е населеността в 4611 с тези 3 вагона ?
- Каква е населеността в 4640/4641 и 4647/4646 ?
- Правилно ли виждам, че 3622 е само с 3 вагона, изключая фургона и бистрото?
- За 4641 и 4640 нормална населеност за 2+1 вагон в последната 43-ка от състава последното отделение беше празно. Така, че като нищо умните глави в БДЖ могат да измислят да е с два вагона.
- За 4646 не успях добре да го видя, но 4647 в събота вечерта в двата вагона в всяко купе имаше по 1/2-ма души и там същата работа като нищо могат да го резнат с един вагон.
- 3621 нямаше бистро ама 3622 имаше. А вагоните и на двата влака бяха 3+1 ех-дб 43 и 45 и смесени.
ако не греша това ни беше сварило миналата година когато се връщахме от Русе с 383 на Червен брягrexkos написа:При смяна на времето с 1 час назад влаковете престояват в попътни гари, за да влезнат отново в разписанието си

Информация
Модератори