до тук изкарахме 2 дали има в ГО или в ПО това ми е чудно

В ЧБ има един но е преправян, не е запазен парен, в ГО има мисля че съм мяркал там.

Много добре си спомням парния багер в депо Дупница защото съм работил там когато имаше парна тяга.Това беше в далечната 1974 година..Машинист на багера беше един мой градски.Багера се движеше на самоход по коловозите на депото,но навън не съм го виждал да излиза.Дали още съществува това чудо на техниката не знам,но беше много интересен и като вид и като звук когато се придвижваше или товареше тендерите на парните локомотиви с въглища.
Не станаха ли 3 - в Стара Загора , Димитровград и показаният от снимката в първото мнение , базиран във Варна?bobara_e_tuk написа:до тук изкарахме 2 дали има в ГО или в ПО това ми е чудно
В Пловдив със сигурност не съм виждал да има , за Горна не знам.В Септември за тази цел ползват мотокар.
значи до тук 3 Saruman каза че и в ЧБ има но е преправян може и него да го броим

В Германия на една улична разпродажба видях ЖП модел мащаб Н0 на парен багер, цената беше 18 евро, ама аз нямам у дома къде да разгърна линиите. Иначе имам влакчета Н0. Нямах под ръка и телефони на приятели от този сайт и сайта за ЖП-моделизъм. Може би сбърках че не го купих това парно багерче............
обичам влаковете

мислех си че в БГ всички маниаци имат такова...........
((((((

обичам влаковете
Ееееееее немеме за съжаление.........bagerite написа:мислех си че в БГ всички маниаци имат такова...........((((((

Имам два крана,но парен багер -нееее
Информация
Модератори