Обратна връзка:
Честит първи сняг

Мнение от varg »

Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Какъв сняг , при нас сутринта вятърът спря и в момента грее слънце.Температурите са около + 10 градуса.А предполагам и в София няма сняг.В петък пък дават + 17 градуса. :lol:

Мнение от plastikat »

В Бургас духа вятър с пориви на моменти до 30 м/с .Пристанището е затворено ,защото вълнението е немислимо за маневрени или товаро-разтоварни дейности.Температурата е 4-5 градуса,а на водата 14-15.В Айтоският Балкан вали сняг .........Колко да не е зима :lol:
Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак :)
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Току що се прибрах с яке в ръка.Вятърът пак се изви , но времето е идеално за разходка - термометърът вън показваше + 14 градуса , но ако не духа толкова , ще е много по - приятно.
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Има, има ела у Габрово таз зарам към 30 - 35 санта.

Мнение от plastikat »

По Коледа ми се случи същата случка .Тръгвам от Бургас на минус 5 градуса.Студ,лед сняг и така чак до Ямбол ,оттам нататък "Другата България".В Пловдив 4 градуса и вали дъжд..........Зависи от къде идва студеният фронт,тогава беше от северо-изток и цяла източна България беше в сняг ,а в централна и западна България беше "Пролет".
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Бургас винаги съм го обичал зимата.Тръгваме с Наско от Пловдив при минус 6-7 градуса , сняг , мъгли и силен леден вятър , който пронизва.Като пристигнем край морето , си събличаме якетата и ги държим в ръцете.Отиваш на плажа по моста с кулата , а топлият вятър ти гали нежно лицето.А какво блаженство е разходката по "Александровска" при + 15 градуса през декември..... Две поредни години съм изпитвал това удоволствие.

Мнение от plastikat »

Аз живея на 200 метра под права линия от морето.На първа линия до морето,до ЖП прелеза на "Поморийското влакче"(до стадиона).Тука какъв вятър духаше вчера..........Не остана външна щора здрава по целия блок.Беше направо като ураган.Че имаме топла зима -имаме,ама вятъра ни съсипва.Да не казвам голяма дума,ама такъв вятър,какъвто ме е духал в Бургас ,нито на Шипка,нито на Бузлуджа не ме е духал,нито пък и на "Тодорка".
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

тук в Видинския край няма никакъв сняг, има само слънце и слаб вятър :wink:

Мнение от Vancho »

Абе то климатичните аномалии край нямат. Като кажеш Североизточна България се визираше Русе като място с много сняг. Сега около Русе в Разград, Шумен, Търново, Търговище, Варна, Добрич има сняг, а при нас само една градушка в неделя, малко събота вечерта повече поваля и това то ... А по морето какви чудесии се случват... Чак имам чувството че говорите за друга държава не мога да си представя че някъде у нас е по-различно от сухото време при нас :D Нернмална работа, ама то и миналата година май зимата беше само по морето
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата

(Русе-Димитровград 4647) :D
Обратна връзка:

Мнение от mutagen »

Подивя и времето покрай нас,сутринта щеше да събори спирката отгоре ми,а следобед грейна слънце и вятъра поутихна...цяла нощ бучеше каточели морето е на 100м.под терасата ми!!!:)
Публикувай отговор

Обратно към “Нещата от живота | Matters of Life”

Информация