Само където във форума така написана нецензурната дума излиза със символите.По един начин го виждаш в мнението си , докато пишеш и после като дадеш "прати" се публикува във форума със знаците вместо буквите.Тодор хитро е кодирал цинизмите.
В един от форумите пък бях свидетел на нещо странно - администраторът бе задал такива настройки , че ако напишеш цинизъм и публикуваш мнението , се виждат червени точки и зад тях надпис (пак в червено): "Аз съм мръсник , защото написах мръсна дума".Това бе много забавно , защото един форумец нарочно написа думата КРЕВАТ , пусна мнението , а веднага излезе червения надпис , тъй като програмата за защита на форума разпозна 3-тата , 4-тата и 5-тата буква в думата като цинично съчетание.
В другия форум , администраторът Петър Делчев беше направил някаква настройка , при която ако се споменеха двете имена на един така "известен форумец" , излизаше "име , което не се споменава в този форум".И най - интересното бе , че докато пишеш мнение , ти дава да напишеш името , а като дадеш "прати" във форума излиза по друг начин.Сигруно Тодор и в този форум е правил нещо подобно.