Здравейте!Дано да пиша в правилния раздел.В понеделник ще ходя на Русе и искам да ви питам кой номер автобус/тролей трябва да хвана от гарата за да стигна до Музея на транспорта.Ако може да ми дадете допълнителна информация за музея:цена на входа и др. Благодаря предварително! 

Здравей,
От Централна гара Русе от ул. Борисова може да хванеш тролей 25 или автобусна линия 11. След кръговото слизаш на третата спирка и продължаваш към болницата. Срещу болницата е МЕГАМОЛ Русе. Между тях има път като стигнеш до края на мола свиваш надясно само напред след това и излизаш точно на музея. След това може да се поразходиш покрай реката. Та в общи линии е това.
http://g.co/maps/y3hk
От Централна гара Русе от ул. Борисова може да хванеш тролей 25 или автобусна линия 11. След кръговото слизаш на третата спирка и продължаваш към болницата. Срещу болницата е МЕГАМОЛ Русе. Между тях има път като стигнеш до края на мола свиваш надясно само напред след това и излизаш точно на музея. След това може да се поразходиш покрай реката. Та в общи линии е това.
Здравей,
Разписание на 25-та линия в твоето направление:
06:05, 07:05, 07:35, 08:40, 09:15, 10:55, 12:35, 13:40, 14:10, 15:20, 15:50 , 16:50, 17:20, 19:00, 20:40
Отнема десет- петнайсет минути да стигне до гарата от часа на тръгване. Спирката се намира срещу гарата в началото на ул. Борисова ( в дясно и отсреща на Райфайзен БАНК). На същата спирка минава и 11 линия. Питаш къде да слезеш за Мега мол и се движи в посока север към реката и ще си намериш пътя
06:05, 07:05, 07:35, 08:40, 09:15, 10:55, 12:35, 13:40, 14:10, 15:20, 15:50 , 16:50, 17:20, 19:00, 20:40
Отнема десет- петнайсет минути да стигне до гарата от часа на тръгване. Спирката се намира срещу гарата в началото на ул. Борисова ( в дясно и отсреща на Райфайзен БАНК). На същата спирка минава и 11 линия. Питаш къде да слезеш за Мега мол и се движи в посока север към реката и ще си намериш пътя

Входът за външната експозиция е 2 лв за вътре мисля че е още толкова. Работното време е изключително тъпо и мисля че са само до обяд - някъде 12 часа
Занемарена работа е там, малко хора има, на открито има едни покриви които текат и се рушат експонатите. Ама нали е далеч от София държавата не я бърка 

О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата
(Русе-Димитровград 4647)
(Русе-Димитровград 4647)

Да точно зад спирката има една новострояща се църква,след като слезеш от тролея се върни няколко метра назад от спирката (до светофара) и тръгни към болницата.Като стигнеш до кръговото пред болницата (100-200м от светофара) имаш два вариянта единия е покрай болницата а другия е през парка,за първия ти обясниха а втория през парка е следния:като застанеш с гръб към паметника срещу алеята на парка ще видиш една "ваза"от която тръгват две алеи трябва да тръгнеш по лявата която ще те отведе до едни стълби слизаш по стълбите и си направо пред музея 

Искренно съжалявам за българската железница не ми се гледа как тя се съсипва умишлено за да печели някой от това

може и пеш да се отиде до музея на транспорта. Аз в понеделник 22 август 2011 година ходих в Русе и вървях пеш по маршрут Централна-Товарна-Разпределителна гари-Стадион Ялта-Градски стадион-Речна гара-Музей на транспорта-Централна гара. Отне ми почти цял ден от 10:30 пристигането на БВ 2627-ПВ 90101 до БВ 9623, който го изтървах, че ми се наложи да се връщам през Силистра с БВ 9637-2636. При предишното ми идване до Русе пък вървях пеш от гара Разпределителна до Дунав-мост. Искам да отбележа, че е много трудно да се върви в Русе, излязоха ми рани на краката докато във Варна и Стара Загора например си вървя без проблем. Вече съм проучил Русе знам наизуст, дълго време се чудих коя от трите русенски гари е най-удобна и установих, че разпределителна съществува заради мол-а, а товарна заради университета. Най-добре си е от централна за най-близко до централна пешеходна зона. 
P.S.: По-добре отиди в Русе другият четвъртък 1 септември, за да гледаш Пълна лудница в Летния театър

P.S.: По-добре отиди в Русе другият четвъртък 1 септември, за да гледаш Пълна лудница в Летния театър

Последно промяна от RAILWAYSTATION на Вто Май 01, 2012 8:49 pm, променено общо 1 път.
НИКОГА НЕ ПРЕМИНАВАЙ НА ОХРАНЯЕМ ЖП-ПРЕЛЕЗ ПРИ СПУСНАТА БАРИЕРА!

Колеги да попитам нещичко... В сайта на СЛПБ на който има даден линк в форума имаше меню което препраща в Локомотиви на депо София а сега е премахнат ако някой го има ще се радвам да го публикува ... Благодаря предварително ...
Информация
Модератори