То като че ли има и такива.Най - просто , ще използват връзката 40111 - 2611.Saruman написа:Весо ами хората които се качват между Р и ГО, те как да идат към Ва?
Ванчо , 2655 беше един страшно пълен влак , когато тръгваше в 5:50.Във Варна пристигаше в сравнително удобно време (10:34) , като доста пътници (особено шуменци) го използваха интензивно и тогавашните 6 вагона се пукаха по шевовете.Имаше хора дори при челните врати с фургона.Да не говорим , че в работни дни влакът тръгваше с населеност над 50 % още от Плевен.На Левски правеше връзка с композициии , както от Свищов , така и от Троян (2655 пристигаше почти по едно и също време с Янтрата) , като пероните се задръстваха от народ.
Какво е положението сега - тръгва в късен час от Плевен (6:50) , освен късен , часът е и неправилно избран , защото точно в 7:00 от автогарата заминава автобус за морската столица и смятай голяма част от хората къде ще се качат.На всичкото отгоре пристига в никакъв час във Варна - 11:40. Не е удобен и за шуменци - там е към 10:05 , а за да могат те да използват влака пълноценно , следва да тръгва от гарата им не по - късно от 9:30.И да не забравя най - важното - ако искам да отида на море от Плевен за Бургас , ще съм принуден да ставам рано по никое време (за да хвана началния час на тръгване в 5:10) , да се лангъркам в пътнически влак , спиращ ми от Плевен до Шумен къде ли не , имащ невероятния 17-минутен престой на Горна Оряховица , понеже чака "важните" 40131 и 40112 , защото е от изключително значение на пътникопотока в този район колко тълпи от пътници ще се качат от Плачковци и Бяла в посока Каспичан.Е , мерси , ако съм плевенчанин , никога не бих използвал тази връзка за Южното черноморие.