Вчера засякох 7625 с вагон серия 97 но не съм сигурен дали е бистро беше 1-класен
сега на 7624 пак сложен един вагон 97 серия
Бистрото мисля, че е на 7620/7625 но не съм сигурен защото на 7621/7624 прилича малко на фургонVESO написа:97-ца ще е.И миналото лято беше така.Ще е добре и бистро да пуснат , но мисля , че само две в момента са налични.Ако Уикенда е нямал , значи само това на "Сл.бряг" е в движение.
Eмо , така ли изглеждаше вагона? Ако е такъв , значи е иналиден.
Много ме съмнява да са пуснали бистро на 7620 / 7625.По - скоро е била второкласна 97-ца , ливреята им е една и съща , дори жълтата линия отгоре на бистрото не се забелязва много.
Много ме съмнява да са пуснали бистро на 7620 / 7625.По - скоро е била второкласна 97-ца , ливреята им е една и съща , дори жълтата линия отгоре на бистрото не се забелязва много.
Като нищо в дните от понеделник до четвъртък пускат бистрото до Видин на 7620/7625. Попринцип то ходи до Петрич с 5621/5624, но сега като е прекъсването Длн-Дца, вместо през делниците да бездейства в Надежда, го разкарват до Видин.
Един вагон, ама пълен! (4627)
Весо днес ще снимам на 7624 и на 7625 и ще ги кача но мисля, че на 7625 са пуснали бистротоVESO написа:Eмо , така ли изглеждаше вагона? Ако е такъв , значи е иналиден.

Днес на центр. Пловдив видях интересна композиция.Теглеше се от 44134-5 и беше в състав от два вагона.Отделих внимание на първия , който бе собственост на "НИИТ" и изглеждаше така:
- външен вид;
- надпис 1;
- надпис 2.
Вторият вагон след него беше товарен тип "Spmmss" на немските железници и изглеждаше по този начин.
Какво ли са правили с тази композиция? Предполагам проба на товарния вагон.
- външен вид;
- надпис 1;
- надпис 2.
Вторият вагон след него беше товарен тип "Spmmss" на немските железници и изглеждаше по този начин.
Какво ли са правили с тази композиция? Предполагам проба на товарния вагон.
Днес 20110 с ЕМВ 31 003/004. Вчера същият влак пак беше с ЕМВ Дезиро. 

Един вагон, ама пълен! (4627)
Информация
Модератори