А на коя гара е бил?

Администратор
Вагонът вътре предполагам е с такава тапицерия. 

Администратор
Сега чак видях това мнение.Ако не се лъжа , Марио имаше схеми на "митеранките" , а информацията за тях е повее от оскъдна.Поне това , което съм намерил в Интернет.vladimir.lekov написа:Би ли могъл някой да ми даде повече подробности относно френските ни вагони от серия 37 (Bee, т.нар. митеранки), които сега стоят на гаражните коловози на гара София?

Добавил съм още серии вагони и снимки към тях, същите са взети от railfaneurope, снимани са от VESO. Може да ги видите в първият ми пост!

Поздравления за темата. В тази връзка някой дали би могъл да ми каже долната снимка кога и къде е правена?
колкото до серия 40, мисля че утре ще мога да пусна информация за доставките и производството на такива вагони, заедно с номерата и годините.
http://media.snimka.bg/9881/026018155-big.jpg
колкото до серия 40, мисля че утре ще мога да пусна информация за доставките и производството на такива вагони, заедно с номерата и годините.

03.01.12. вагонен участък ГО.

Трепач е темата - поздравления за Габрово!!!
(даже вече се разчува и другаде за нея
)
На Илиенци, миналата пролет (струва ми се беше май месец) все още имаше митеранки (ако не бъркам вагоните)
...или поне бяха два, с френски знаци по буксовите капачки и пепелниците.
Последна боя - червено и бяло. Много особени талиги (не виждани по нашите земи...)
Някъде и снимки имам, ама като ги намеря.
Повече да каже Ники (че аз не съм специалист
)е
че бяха в състояние "пред транспортиране за нарязване"...
Ще потърся снимките!
(даже вече се разчува и другаде за нея

На Илиенци, миналата пролет (струва ми се беше май месец) все още имаше митеранки (ако не бъркам вагоните)
...или поне бяха два, с френски знаци по буксовите капачки и пепелниците.
Последна боя - червено и бяло. Много особени талиги (не виждани по нашите земи...)
Някъде и снимки имам, ама като ги намеря.
Повече да каже Ники (че аз не съм специалист

че бяха в състояние "пред транспортиране за нарязване"...

Ще потърся снимките!
напуснал Сдружение "Клуб Железопътен Моделизъм - България"
Информация
Модератори