Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

shenolco_81 написа:Днес по Кърджали се огледах но все още не е пристигнал.
Утре с локалния гледайте. Бая гОлем вагон иде!
64.19
Обратна връзка:

Мнение от varg »

5-6 града да хванем пак ще е добре.сега е лято учениците не учат събота и неделя някои почиват тъй че дано се събереме.

Мнение от Vancho »

Софето, Ч бряг, ГО, Шумен, Варна :D Ще щашнете машинистите бе :lol: 2613 е най добре че да има много паплач да зяпа от прозорците :D
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата

(Русе-Димитровград 4647) :D

Мнение от rexkos »

Добра идея, но най-удачно е да си приложи, ако са изпълнени следните две условия:
- влакът по целия маршрут да бъде обслужван само от една локомотивна бригада
- влакът да минава през градове, където живеят възможно най-много форумци

За втора линия най-удачни за подобен тип заснемане влакове са 2610, 2613, 2614, 2615, като определено има форумци, които могат да заснемат въпросния влак на София, Мездра, Червен бряг, Г. Оряховица, Шумен, Провадия и Варна.
За осма линия са 8611, 8614, 8671 и 8672, като форумците от София, Костенец, Пазарджик, Пловдив, Стара Загора, Ямбол, Стралджа и Бургас можем да се организираме и да заснемем влака в един и същ ден. Интересна ще бъде реакцията на машинистите, като в седем различни града влакът им да бъде дебнат от фотографи. :lol:
Един вагон, ама пълен! (4627)

Мнение от dobo »

Те калените бре :lol: Некъв фотограф ли ще ги шашне :lol:

Мнение от plastikat »

plastikat написа:Сутринта мина странна композиция на поморийското влакче.Беше около 11 часа .Композицията беше съставена от машини който са за ремонт ,или по скоро за вадене на релси.Най-отпред бяха съоръженията за полагане на релсов път (или за вадене)а най-отзад по посока на движението беше лок серия 55 ,който не бях виждал досега ,но не можах да видя и номера му.Движеха се със скорост не по-голяма от 5км/ч при спусната бариера.Най-интересното е ,че преди 2 минути премина наобратно ,начело със същия локомотив-бариерата не беше спусната ,а влака мина поне с 20-25 км/ч .Най-интересното е ,че се прибират по никое време.Честно казано ме съмнява ,че развалят линията от рудника до Поморие.За да работят до това време ,надали ремонтират път,а по-скоро развалят и затова бързат :(
Никой ли не е чул нещо по въпроса?
Най-обичам боба ,леба и да ................ се возя във влак :)
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Това ще е само демонтаж на железен път.Къде точно обаче , не мога да се сетя.Форумецът "07" е от Бургас и познава околността , а и може да отскочи с колата да провери.

Мнение от plastikat »

Аз съм 99%сигурен,че са започнали да разколачват от Поморие към Мина Черно Море.............А тайно се надявах да имаме мотриси Бургас-Поморие :(

Мнение от Vancho »

Мама им стара, явно едва сега започват... А Подуяне разпр ... там мангото да си краде и обезкостява. Да си приберат оттам всичкото желязо и тогаз да бутат в цивилизацията :twisted:
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата

(Русе-Димитровград 4647) :D
Обратна връзка:

Мнение от varg »

За 2613 София-Варна тръгващ в 10:05 от София и пристигащ 17:40 във Варна аз съм готов.Само казваите деня. :) Намерил съм си идеална позиция за снимане само трябва да разчистя два-три храста.
Обратна връзка:

Мнение от mutagen »

И аз мисля,че 2613 е най подходящ за атакуване,хем спира на доста гари,обикновено е населен много,прозорците се отварят на 74-ките(50-ките)т.е.ще има зяпачи,лок.бригадите са Варненски и мисля,че карат от Сф до Ва,без смяна....влакът е в немалък състав,обикновено около 8 вагона,идеален за снимане:)

Мнение от plastikat »

Сега пак премина влак по посока Поморие с 4-5 специални вагона за превоз на релси.Вагоните бяха празни ...........следователно отиват да товарят релси от Поморие......следователно е..ха майката на още една линия :evil: :(

Мнение от stani_46001 »

Идеята и на мен ми харесва. Само кажете кога и кой влак ще снимаме.
Обратна връзка:

Мнение от mutagen »

Клипове ли ще се правят,или снимки?:)Ако е е 2613 ще го издебна от Аспарухов мост,само да се реши кога,най добре да е почивен ден,събота или неделя...

Мнение от stani_46001 »

Аз съм за клипове!
Заключено

Обратно към “Архив "Трейнспотинг, ГДВ, мероприятия и общи теми"”

Информация