Мнение от dobo »

Трябвало да е със скрита камера за да е обективно.А той какво отива разпитва шофьора, снима на поразия.И после имаме адския примерен курс :lol: Еле па влака да е толкова бърз, да с 5 минутки да е по-рано разбирам ама с толкова много не ми се вярва.

Мнение от Vancho »

С този материал доказаха, че ако рейсовете спазват ограниченята на скоростта както е при влаковете, то първите нямат никакъв шанс да стигат по-бързо по най-масовите направления от София към останалите големи градове :evil: Споменаваше се обаче че по магистралата са карали със 120. Рейсовете не са ли само до 100 разрешена скорост ? :roll:
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата

(Русе-Димитровград 4647) :D
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Уж са до 100 , но нали и преди съм писал във форума - карам със 120 по магистралата и автобус Хасково - София ме задминава за броени секунди.Отделно съм слушал разговор между шофьори от "Хеброс бус" как се хвалят кой колко може да вдигне по магистралата и да закара пътниците най - бързо в столицата.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Те като стане някоя беля ще идат да се гръмнат още преди да е започнало разследването за инцидента, пък да карат ако искат и с 200. :evil:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Така ще е, докато не започне търсене на наказателна отговорност и от роководството на фирмата при инцидент.

Мнение от Иван_Вълков »

bdz46 написа:Така ще е, докато не започне търсене на наказателна отговорност и от роководството на фирмата при инцидент.
Най-вече от там , защото шефовете им ги карат да се правят на състезатели по магистралата и те изпълняват , все пак си пазят хляба.

Мнение от Тената »

Аз до колкото разбрах във нощта на катастрофата на магистралата, фирмата превозвач"Ентуртранс ООД " ( дано не съм объркал името ) са обявя ли, че са във "не състоятелност" . И сега май не я ясно, кой ще плати обезщетението на пострадалите, и близките на загиналите.
Обратна връзка:

Мнение от Ilian »

През нощта не се обявява несъстоятелност :)
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Предвид резултатите от дейността на фирмата в последните месеци преди катастрофата, изглежда са в несъстоятелност от бая време... :D :lol: :o :twisted:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Мнение от Тената »

Ilian написа:През нощта не се обявява несъстоятелност :)

Със сигурност не е било през нощта, но същия ден май, но пак казвам, че не съм много сигурен. :D

Мнение от disell »

Мнение от Vancho »

Заплахата наречена пристанище Констанца май ни светва някоя лампичка :lol: Само дето аз на такива неща не вярвам че някога ще доживея в моя регион. Днес например по хлъзгавия, пренатоварен и вече отново понакърпен най-натоварен път в страната Русе-Бяла в рамките на по-малко от 200 м два тира се бяха преобърнали. Бойко да вземе да погледне малко най-важният път, единствената ни връзка в момента със Западна Европа. Срамно е да е в такова отвратитлено състояние при все че бе подновен изцяло преди няколко години - но с тия Тирове е така, както Каолина по 9-та и разказва игрицата :cry:
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата

(Русе-Димитровград 4647) :D

Мнение от 46.234.1 »

http://novatv.bg/news/view/2011/07/01/1 ... %B8%D1%8F/

Московски уволни директорите на БДЖ и летище София.

Мнение от pipipilota »

Браво на министъра! :D
Аватар
07
Аватар

Мнение от 07 »

bdz46 написа:Така ще е, докато не започне търсене на наказателна отговорност и от роководството на фирмата при инцидент.
При инцидент е късно. Зверски контрол, и за най-малкото нарушение - отнемане на лицензи, при то тежки нарушения - конфискация на автобуса!
Заключено

Обратно към “Архив "Новини и статии"”