С този материал доказаха, че ако рейсовете спазват ограниченята на скоростта както е при влаковете, то първите нямат никакъв шанс да стигат по-бързо по най-масовите направления от София към останалите големи градове
Споменаваше се обаче че по магистралата са карали със 120. Рейсовете не са ли само до 100 разрешена скорост ? 

О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата
(Русе-Димитровград 4647)
(Русе-Димитровград 4647)

Уж са до 100 , но нали и преди съм писал във форума - карам със 120 по магистралата и автобус Хасково - София ме задминава за броени секунди.Отделно съм слушал разговор между шофьори от "Хеброс бус" как се хвалят кой колко може да вдигне по магистралата и да закара пътниците най - бързо в столицата.

Заплахата наречена пристанище Констанца май ни светва някоя лампичка
Само дето аз на такива неща не вярвам че някога ще доживея в моя регион. Днес например по хлъзгавия, пренатоварен и вече отново понакърпен най-натоварен път в страната Русе-Бяла в рамките на по-малко от 200 м два тира се бяха преобърнали. Бойко да вземе да погледне малко най-важният път, единствената ни връзка в момента със Западна Европа. Срамно е да е в такова отвратитлено състояние при все че бе подновен изцяло преди няколко години - но с тия Тирове е така, както Каолина по 9-та и разказва игрицата 

О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата
(Русе-Димитровград 4647)
(Русе-Димитровград 4647)

http://novatv.bg/news/view/2011/07/01/1 ... %B8%D1%8F/
Московски уволни директорите на БДЖ и летище София.
Московски уволни директорите на БДЖ и летище София.