Привет на всички! Първо, понеже знам като стар форумджия, че е неприятно някой новопостътил да пусне тема в грешен раздел, поднасявм извинение ако не съм уцелил раздела. :roll:

Въпросът ми е къде на територията на София има възможност да се снимат вагони и/или локомотиви, които да послужат за фон на снимки на автомобил? Тоест да може с автомобила да се стигне близо до релсите.

Ходихме с един приятел на гара Илиянци, където е "гробището" за стари вагони, но те са твърде далеч, за да се стигне до тях с кола. Казаха ми за някакви вагони в Левски Г или В, които обаче май са ги предали за скраб вече(с други думи не бяха на указаното място). Другото, за което се сещам е локомотивното депо близо до централните гробище. И идеите ми свършват до тук. Та реших, че тук със сигурност ще има по-запознати от мен и ще съм ви много благодарен ако споделите такива места. Поздрави!

П.П. И поздравления за супер интересния форум! :)
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Депо София, но трябва да говориш с директора. Друг вариант е мелницата - пак трябва да говориш с шефовете там, те имат 55-та серия, която с вехтия си вид ще е в идеален контраст. Друга възможност е вагонен район "Надежда", пак трябва да говориш със шефовете там.
64.19

Мнение от gogata »

Благодаря много! В неделя минах през депото, пазача там също ми обясни, че трябвало да говоря с шефа и, че не би трябвало да ни откаже. А сега има и още 2 други варианта, та - наистина, благодаря много!

И още един въпрос ако може - как се стига до вагонен район Надежда :oops: ?
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

До Надежда се стига през Банишора. Първия прелез преди ул. Кукуш. До Мелницата е по-лесно да стигнеш, друге въпроса дали от там ще ти съдействат.
64.19
Публикувай отговор

Обратно към “Да си поговорим за железници | Let's talk about railways”

Информация