Мнение от Vancho »

Интересно, Свищов-Зимнич е 20 лв на посока с ферибота :shock: А относно 1385 : първоначално като прочетох указаната от теб причина за новото му разписание бях учуден, но като се замислих принципно влакът трябваше от 13 юни да се движи с променен график, а това стана още от 1 юни. За ремонти в Карпатите само че изглежда странно, тъй като линията в Карпатите която ремонтират мамалигите далеч не минава по трасето на МБВ от Москва :D Същото се отнася и за останалите сезонните МБВ, никой от тях няма работа при Брашов и Синая, където всъщност тече ремонта /модернизацията. 1385 просто тръгва рано сутрин от Москва и не кисне 7 часа в Киев и затуй стига по такива смотани часове у нас.
О, Велики Глъм, върни влаковете от единия център на Вселената до другия, че малките глъмчета да млъкнат, че ми надуват главата

(Русе-Димитровград 4647) :D
най-изгоден си остава ферибота Силистра-Кълъраш, който за пътници е безплатен и после 2 леи за маршрутките до Кълъраш. Свищов-Зимнич 20 лева за пътник или за кола. Аз нямам шофьорска книжка пеш си минах и добре, че Калафат веднага започва не е отдалечен от пристанището както Кълъраш и Гюргево. Понякога се чудя има ли ферибот между Русе и Гюргево или по-голямата част от трафика си минава през моста. Трябва да отбележа, че като се минава с влака по Дунав-мост гледката е невероятна.
НИКОГА НЕ ПРЕМИНАВАЙ НА ОХРАНЯЕМ ЖП-ПРЕЛЕЗ ПРИ СПУСНАТА БАРИЕРА!
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Мездра юг не е спирка, а ГАРА и има смисъл от нея, защото ако я нямаше всички влакове щяха да минават през Мездра, да губят време във въртене на машината, правене на проби и прочие, а така се качват директно на Руска бяла без да влизат в Мездра и си продължават нагоре. :arrow:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Модератор
Модератор

Мнение от todor plamenov »

Доколкото стана ясно разписанието на 1385 не е временно,а ще бъде вече в този вид изобщо. Влакът пристига в съвсем прилично време в София. Неудобен е за ползване във вътрешно съобщение между Русе и София. Необходим е или директен влак Русе - София в часовия пояс на бившия 383 или директни вагони за 2626.

Мнение от doctors »

Благодаря на всички ви за отговора на въпроса който ви поставих!Ако има нещо друго и се сетя ще ви питам.А някой от вас може ли да ми каже този трудово-служебния влак който тръгва от Карлово около 3.40-4.00 - колко вагона е и до къде пътува - виждал съм от от нас,че заминава в посока София - когато съм излизал от гарата,но аз съм на 30-тина минути от нея в горната част на града,но от 5-тия етаж виждам линията за София и Пловдив - макар и от далеко.Та съм виждал този влак,но от далеч не мога да разбера колко са вагоните :)
Модератор
Модератор

Мнение от todor plamenov »

Влакът се води категория трудово-служебен и пътува до Златица без междинно спиране и без да вози пътници. От Златица после заминава като КПВ 30211 Златица - Карлово.
Със сегашното си разписание влак 1385 прави конкуренция на автоДруса на Етап Силистра-София, който в Русе е към 2:30, така че си е удобен и за вътрешно съобщение поне за русенци. След Горна има избор или с 1385 или Янтрата или пътника 20110.
НИКОГА НЕ ПРЕМИНАВАЙ НА ОХРАНЯЕМ ЖП-ПРЕЛЕЗ ПРИ СПУСНАТА БАРИЕРА!
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

"Родопи" 8632 се движи със 180 минути закъснение поради Повреда по жп инфраструктура.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Сигурно е нещо с КМ... :roll: :? :x
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Мнение от rexkos »

3623 и 30122 с неопределено закъснение. По неподтвърдена информация "Чайка"-та е блъснала моторист.
60204 със 100 мин/з поради скъсана КМ
Един вагон, ама пълен! (4627)

Мнение от svd90 »

VESO написа:"Родопи" 8632 се движи със 180 минути закъснение поради Повреда по жп инфраструктура.
:lol: :lol: :lol: Големи обяснения лепват :lol:

Мнение от 43.309 »

3623 отклонен по 1ва. + 200 Ксц.

Мнение от mitkodiablo »

стига бе сериозно ли ??защо?

Мнение от gu6terov »

Родопи стоя на Завет заради скъсана КМ. Заради него 8615 седя 25 минути на Кн да направят връзка, а на Айтос му дадоха образец да спира на Камено и Дружба, понеже имаше пътници и пристигна в Бургас в 21:21
А чайката е блъснала моторист на Съхране.

Мнение от 44142 »

Стига сте приказвали глупости. Чайката удари моторист, като същия е избягал. Мотора е под лок в резултат на което е блокирала 1-ва колоос и сега се мъчат на място да извадят мотора. Инцидента е станал край Столник.
Заключено

Обратно към “Архив "Трейнспотинг, ГДВ, мероприятия и общи теми"”

Информация