Мнение от kgeorgiev »

Леле що желязо за скраб
Изображение
Ако си от провинцията и мразиш софиянците то ела в http://www.sofiawars.com/register/21305/.
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

То с многобройния си парк от тягов подвижен състав, руските железници съвсем няма да изпитат кой знае какво затруднение да бракуват десетки, дори стотици единици остаряли локомотиви. Но вместо това, хората постъпват умно и ги рециклират, и то доста сполучливо, за разлика от нас...

Мнение от Petko Ivanov »

Имат запазени и много нашенски "лодки" (ТЕ52, DR52, БДЖ15). Съхраняват ги в бази, подобни на нашите Асеново и Калояновец. Машините са много добре поддържани и сигурно голяма част от тях са готови веднага да излязат за влак
Глобален модератор
Глобален модератор

Мнение от Tramway »

Petko Ivanov написа:Имат запазени и много нашенски "лодки" (ТЕ52, DR52, БДЖ15). Съхраняват ги в бази, подобни на нашите Асеново и Калояновец. Машините са много добре поддържани и сигурно голяма част от тях са готови веднага да излязат за влак
Не само лодки, но и оригинални руски машини. По груби сметки има около 6000-7000 консервирани в резерв, а около 200-300 са в експлоатационна готовност и возят атракционни влакове.
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.

Мнение от minitek »

Направи ми впечатление ВЛ8-1219, която беше вдигната. На мен не ми изглеждаше като действаща машина или поне музеен експонат :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Чуждите железници | Foreign railway administrations”

Информация