Администратор

Вече два пъти не успявам да засека кой е marvitch и как изглежда , ама и той не се обажда.
Хайде на Банкя имаше много хора , но на входния светофор на теснопътна гара Септември хич даже и не съм се огледал.От мястото на което ме е снимал , не си спомням точно кой стоеше.Помня само един възглас: "Гледай ги пък тези дядовци как снимат влака" , с посочена ръка точно към това място , от което са ме снимали , на който възглас tenata отговори нещо от рода на: "че на тези години как им се иска да ходят в пущинака".

Хайде на Банкя имаше много хора , но на входния светофор на теснопътна гара Септември хич даже и не съм се огледал.От мястото на което ме е снимал , не си спомням точно кой стоеше.Помня само един възглас: "Гледай ги пък тези дядовци как снимат влака" , с посочена ръка точно към това място , от което са ме снимали , на който възглас tenata отговори нещо от рода на: "че на тези години как им се иска да ходят в пущинака".

Последно промяна от marvitch на Съб Апр 02, 2011 8:04 pm, променено общо 1 път.

Последно промяна от marvitch на Съб Апр 02, 2011 8:05 pm, променено общо 1 път.
Репортаж от 02.04.2011 Божурище
Няколко снимки които оставям без коментар. И... има ли актракционни маршрути в БГ. Сещам се и за гаричката Черепиш...
1. Охраняем железопътен прелез БОЖУРИЩЕ:

2. "Гарата" Божурище:

3. Атракционни вагони:

4. Седем почти празни вагона:

Видео репортаж: 01.23 на Божурище

Няколко снимки които оставям без коментар. И... има ли актракционни маршрути в БГ. Сещам се и за гаричката Черепиш...
1. Охраняем железопътен прелез БОЖУРИЩЕ:
2. "Гарата" Божурище:
3. Атракционни вагони:
4. Седем почти празни вагона:
Видео репортаж: 01.23 на Божурище

1. Поздрав:

2. Убиване на времето:

3. Пристигане от Банкя:

4. Маневра:

Видео:
01.23 напуска гара София на път за Банкя
2. Убиване на времето:
3. Пристигане от Банкя:
4. Маневра:
Видео:
01.23 напуска гара София на път за Банкя

"От днес нататък българският род история има и става народ!" ...
браво за интересните снимки 

43 514 Клисура

"От днес нататък българският род история има и става народ!" ...
Информация
Модератори