Администратор
Администратор
ТЕМА ЗА СИГНАЛИ

Мнение от Mario Evstatiev »

В тази тема, всеки потребител, който стане жертва на обиди, компромати и др от друг потребител, както и за системно нарушаване на Правилника на Форума, публикувайте Вашите сигнали тук.

Администрацията ще вземе подобаващи мерки спрямо всеки нарушител!
64.19

Мнение от Bdz_fan_site »

Хора точно преди малко,бях свидетел отново за заговор на нашият админ от друго лице,

Цитирам:
От: lubo_bulgaria
До: Bdz_fan_site

Заглавие: lok45111
Познаваш ли се с lok45111? Това, което мога да ти кажа е, че е пълен боклук и *** в истинския смисъл думата. Wink
Дееба боклука как е изтрил мнението ти с клипа, дето кара влака....
БДЖ НАД ВСИЧКО!

Мнение от turboto »

Това на лична ли е?

Мнение от Bdz_fan_site »

turboto написа:Това на лична ли е?
Да.
БДЖ НАД ВСИЧКО!

Мнение от Bdz_fan_site »

Ето още едно ЛС,от преди 3-4 минутки. От: lubo_bulgaria
До: Bdz_fan_site
Пуснато на: Съб Мар 12, 2011 12:27 am
Заглавие: :) Отговорете с цитат на съобщението
ей ама си предател деееба тъпунгера си Evil or Very Mad
начи защитаваш Марио а?
БДЖ НАД ВСИЧКО!
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Абсолютно същият клип се е появил и тук.Вижте какво има на стената на този "потребител" , така известен по форумите.
Администратор
Администратор

VESO написа:Абсолютно същият клип се е появил и тук.Вижте какво има на стената на този "потребител" , така известен по форумите.
СТРАНИЦАТА НЕ Е НАМЕРЕНА :roll:
64.19

Мнение от turboto »

Моето мнение че личните съобщения са си лични. Каквото и да съдържат те. Аз лично бих отклонил темата ако тръгне в такава посока защото ползата и смисълът от нея са нулеви. И освен нагнетяване на допълнна омраза не виждам какво друго би се променило или постигнало. С пускането тук единствено ще разпалиш излишни страсти които освен да нараснат лавинообразно (защото българина е много добър в това отношение) не виждам какво друго постигаш. Ако не съм прав обори ме, с кеФ ще го приема да не съм прав.
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

аз па искам да покажа тука как големее любимиц марио евстатиев кара влак без да има китап за него.и ни стига тва ми си сипал в чашата ракия и пии.
хххххххххххххххххххххххххххххх
е тва аа немам думи за кво иди реч.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

То да се смееш ли или да плачеш.
http://www.foto.bg/data/1909/untitled69.JPG

На мен се отваря страницата.
За тези , които го виждат този потребител (предполагам Марио го е игнорирал , затова не вижда какво пише) , могат да се посмеят като отидат на "информация" и да прочетат няколко реда от това , което е подадено.Може и без да сте приятели.Направо да се чудиш този човек за лудницата ли е.

Мнение от turboto »

VESO написа:То да се смееш ли или да плачеш.

За тези , които го виждат този потребител (предполагам Марио го е игнорирал , затова не вижда какво пише) , могат да се посмеят като отидат на "информация" и да прочетат няколко реда от това , което е подадено.Може и без да сте приятели.Направо да се чудиш този човек за лудницата ли е.
Весо ясно е че подобен род подливане на вода е привично или за пубери, които не им е ясно що е то член и има ли той почва у нас, или се изживяват като мъже, но им се иска да имат женски полови органи (предвид действията им). Истинските мъже се познават по това че отстояват вижданията си по цивилизован начин и без удари под кръста.
Администратор
Администратор

VESO написа:То да се смееш ли или да плачеш.

Не е един човек, Весо - няколко са. Още от времето, когато в "интрижника" имаше такъв потребител, беше засечено, че всъщност няколко души пишат под неговия никнейм. От Пловдив, Пазарджик, Костинброд и прочие.

Както може и да се предположи, от писаниците вътре няма и една вярна дума, освен някои от имената на "героите" на тези псевдоистини.

За да приключа темата, след размисъл взех решение какви наказания ще има - lubo_bulgaria е предупреден.
64.19
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

искам да докладвам за потребител Bdz_fan_site който оплюва нашия форум, краде снимки, обижда потребителите и най-вече администраторите. Същият този човек краде снимки и ги качва в някаква галерия, върху крадените снимки поставя неговия воден знак и казва че той ги е правил снимките. Моля администраторите да наложат наказание на този потребител.

ето е и самата галерия с крадените снимки специално моите снимки, които са откраднати са поне 30 http://milenski51.trainz-bg.com/
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Само с отварянето на галерията и какво да видя лебеда серия 60 е там, а тоя не е ходил с форумната група!
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

Saruman написа:Само с отварянето на галерията и какво да видя лебеда серия 60 е там, а тоя не е ходил с форумната група!
именно до кога ще трае това безобразие да се крадът сники, и накрая да казват, че те са ги правили :evil:
Публикувай отговор

Обратно към “Политика на форума | Policy of the Forum”

Информация