Обратна връзка:

Мнение от Vlado »

muri83 написа:
43.309 написа:http://vkolev.snimka.bg/bulgaria/atrakcionno-p-tuvane-na-06-03-11g.575678.22635532.big
*снимката не е моя
Опа да не е закасъла парната нещо днеска :( :shock: :oops:
Закъса в района на намалението 40 малко след РП Побит камък.

Мнение от 44142 »

Тълпите от хора днес на СП показва, че БДЖ не мислят. Ако се направи атракционен влак веднъж месечно в някакво направление и не режат главите на хората от кръста за цената на билета, този атракционен влак ще е винаги най пълния влак на БДЖ.
VESO написа:Пускам впечатленията от втората част на атракционното пътуване.

Докато траеше закачането на теснопътната гара , немалка група снимачи зае своите места в гърловината , за да "хване" за последно атракционния влак преди да замине към Велинград.Аз избрах своето място и зачаках.
Не след дълго се чу свиренето и влакът потегли.Фотографии при излизането от теснопътната гара:
- снимка 1;
- снимка 2;
- снимка 3;
- снимка 4;
- снимка 5.
Да ви покажа модератор на светофар:

Изображение

Здрасти, Весо! ;-) (от снимачите до вас)
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Весо е влязал в ролята на стрелочник, сменял някоя изгоряла лампа на светофОра. Светофари само по шосейните пътища. ;) Марвич от къде си ги заснел?
marvitch написа:Да ви покажа модератор на светофар:

Изображение

Здрасти, Весо! ;-) (от снимачите до вас)
Хубаво си ни снимал, но поне пиши правилно термините.

Мнение от marvitch »

Saruman написа:Весо е влязал в ролята на стрелочник, сменял някоя изгоряла лампа на светофОра. Светофари само по шосейните пътища. ;) Марвич от къде си ги заснел?
Аз им все още им викам "семафори" ;-). Опитах новия термин-сгрешил съм, извинявам се :P :wink: :lol:
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

"Семафори" е още по-грешно.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

За да няма неразбрали - това , което се вижда от снимките е светофор.Семафорът изглежда така.

Мнение от marvitch »

VESO написа:За да няма неразбрали - това , което се вижда от снимките е светофор.Семафорът изглежда така.
Абе вие чувство за хумор нямате ли!? :D
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Имаме разбира се.Просто Saruman и Bdz46 поправиха думата.Интересно , че не можах да ви видя къде сте.А уж бях от високо.Тук след като "съм сменил крушката" , отправям своя поздрав към всички.

Между другото този светофор се изкриви след като и Митко се качи под мен при преминаването на влака и сега май е килнат леко на една страна.Скоро време ще трябва да го проверим. :D

Мнение от marvitch »

VESO написа: Между другото този светофор се изкриви след като и Митко се качи под мен при преминаването на влака и сега май е килнат леко на една страна..... :D
Потвърждавам ! :P
Обратна връзка:

Мнение от vladimir.lekov »

45-170 написа:
43.309 написа:http://vkolev.snimka.bg/bulgaria/atrakcionno-p-tuvane-na-06-03-11g.575678.22635532.big
*снимката не е моя
маи и се е видял голям баира :lol:
Защо така сме се изложили, машината не е ли достатъчно мощна да дръпне 4 нещастни вагона? Много странно...
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Къде се откачили електровоза , понеже на Септември влакът дойде само с парната машина? :roll:
Обратна връзка:

Мнение от Vlado »

На Вакарел.

Мнение от kassy »

44142 написа:Тълпите от хора днес на СП показва, че БДЖ не мислят. Ако се направи атракционен влак веднъж месечно в някакво направление и не режат главите на хората от кръста за цената на билета, този атракционен влак ще е винаги най пълния влак на БДЖ.
Това е добра идея, но не бива и да се прекалява.Атракцията е нещо рядко срещано.Ако стане често вече не е атракция.Може би трябва да помисли ръководството на БДЖ да изкара машината някъде и да направи нещо като "ден на отворени врати".Да може желаещите да влязат в будката , да усетят вибрациите на машината да пипнат лостовете за управление да хвърлят някоя лопата въглища да си изцапат ръцете и т.н. Естествено срещу някакъва приемлива такса.
Някой запознат да обяснява работата на машината и да отговаря на въпроси.(ако има и чужденци трябва обаче да знае английски)
Като развитие на идеята може да се допълни с желаещи да я подкарат (срещу по-висока такса) на нещо като полигон, естествено с
опитен машинист в будката.Така ще си изкара парите дадени за въстановяването.
Заключено

Обратно към “ПАРНИ ЛОКОМОТИВИ И МОТРИСИ | Steam locomotives and railcars”

Информация