Тъй като другата тема е заключена, да попитам - проблем ли е ако не качвам във foto.bg, аз качвам в bgphoto ?

Администратор

По принцип нека се изкажа и аз - правил съм наскоро опит да боравя с него, но не ми се отдаде, в bgphoto съм от доста време, наскоро качвах снимки и нямах проблем... лично аз съм доволен от него, та ще е проблем ли ако се направи компромис при 2-ма, 3-ма потребители ползващи bgphoto въпреки, че foto.bg е най-стабилен според вас? 

Администратор
Желателно е да се ползва foto.bg, това гарантира, че снимките няма да изчезнат в един момент.
Що се касае до качването във FOTO.bg
1. Влизаш с името и паролата си
2. Отиваш на "Моите албуми"
3. Най - отгоре пише "Създай нов албум"
4. Създаваш албума и даваш "ОК"
5. Отиваш на "Качи снимки"
6. Избираш в кой албум да ги качиш
7. Избираш файловете
8. Даваш "ОК"
9. Ще се появят тъблейни и полета за въвеждане на имена и описания
10. Ако не искаш да даваш заглавия и описание на снимките отиваш най - долу и натискаш "ОБРАБОТИ"
11. Снимките са качени в избрания от теб албум
Що се касае до качването във FOTO.bg
1. Влизаш с името и паролата си
2. Отиваш на "Моите албуми"
3. Най - отгоре пише "Създай нов албум"
4. Създаваш албума и даваш "ОК"
5. Отиваш на "Качи снимки"
6. Избираш в кой албум да ги качиш
7. Избираш файловете
8. Даваш "ОК"
9. Ще се появят тъблейни и полета за въвеждане на имена и описания
10. Ако не искаш да даваш заглавия и описание на снимките отиваш най - долу и натискаш "ОБРАБОТИ"
11. Снимките са качени в избрания от теб албум
64.19

Администратор
Директно във фотоалбума снимки не може да се качват. Първо се качват на някой фото-сървър, след това се копира адреса на снимката и с таговете [img]адрес%20на%20снимката[/img] я публикуваш в албума. Така ще се вижда директно като отвориш мнението си.WOLFMX написа:Извинете,как мога да качвам снимки директно във фотоалбума? Благодаря!

Глобален модератор

Информация
Модератори