Мнение от desiro_94 »

VESO написа:Значи , преди да давате предложения , да не изпадате в такива затруднения , прочетете пътеводител , съкратено разписание , или отворете сайта на БДЖ , за да видите влаковете , с които ще се пътува.Така вероятността да се допускат грешки като горната ще е сведена до минимум.
Абсолютно си прав, вече го казахме с Nikss по-нагоре в темата.

Аз бих предложил следното:
Вариант 1 - От София до Стара Загора с RБВ 8611 и от там ПВ 40104 до Горна Оряховица. От Горна Оряховица до Варна с БВ 2613 и връщане с БВ 3636 или да се продължи с ПВ 40104 до Русе и връщане с БВ 4647 и БВ 3636.

Вариант 2 - От София до Тулово с БВ 3621 и от там пак въпросният ПВ 40104, в зависимост от това, до къде ще се пътува. Ако е от Русе за София, може и през 2-ра линия с МБВ 383 или ако е до Варна с БВ 2626.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Всички вие хубаво изписахте и дадохте много интересни варианти , тези дни чакам Наско да си свърши задълженията към университета , където следва , да влезе във форума и да даде становище.Понеже на големи форумски пътувания главният инициатор е той и през него преминават всички предложения.А и той има усет и може да внесе много нюанси , които да обогатят разходката и да превърнат обичайното пътуване с влак в удоволствие.
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Хъ аз не давам добри идеи, май си набравил последния 1-ви май. :) А колкото пъти да гледам вашите идеи никога, ама никога не са удобни за мене, все имам едни буферни престои тук и там. :D Аз гледам да правя така или да се върна в същия ден, или поне да нямам нечувани престои тук и там.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Да , но от твоите проекти (само за два знам) нито един не беше удобен за нас от Пловдив. :D Помня , че имаше и някакво фарапантно висене на Дъбово няколко часа от 3637 до някакъв сутрешен влак.
Ще чакаме Наско да се обади и да каже в крайна сметка какво да се прави.Пък може и да не предлага нов вариант , а да се заеме с тези , които са предложени.Лично мен не ме устройва нито един от тях , но какво да правя , ще видим какво може да се допълни и тогава ще решавам.По принцип не пропускам форумни събирания и срещи , гарнирани с близо 24-часови пътувания в стил "опознай родината с влак , за да я обикнеш". :D
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Все за някой е прецакано вие пътувате предимно в Южна България, ние предимно в Северна е доста често слизам надолу към вас, ама вие рядко се качвате насам. Затова ще си продължим и да пътуваме разделено по 2-ки и 3-ки! Аз и затова не давам идеи защото знам че няма смисъл, обсъждаме си по скайп и си ходим.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Напротив Sarumane , пътуването на декемврийското пътуване бе основно в Северна България (да напомня - Шумен - Плевен , Плевен - Горна , Горна - Червен бряг , Червен бряг - Лом , Лом - Видин , Видин (който ходи до Берковица си знае) - София).За Южна бе отредено само на София - Бургас.
И при много други пътувания , основно трасетата са именно в Северна България.
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Забелязал съм че колкото и пъти да споделя идея никога не получава одобрение, от това се губи и смисъла. Кофти не кофти това е положението. Ето пример: покрай Пловдив си ходят в една групичка, Софиянци разделени в 2, 3 групички, северозападна групичка и една централна събрана от 4-та линия Русе, ГО, Гр. Добре ама с това 2654 ме убихте тогава. :D От 30-ти април ще ми пуснат връзка за него с 40287. Ето и беше идиално пътуване за 1 ден, слизам до СЗ със 40101/8611 и по 3-та, и по 26-та идиално щеше да е и от там 2654 до ГО и 40287, ако го имаше. Но го нямаше и щеше да се наложи да седя по Горна една камара време по липса на средства да ти ходя до Пл, Чб и Сф.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Ти с твоите писма хубаво направи и ето удължиха маршрута на DESIRO-то от В. Търново до Габрово.Дрънкай Дирекцията сега да пуснат и нощни влакове за Габрово , които да правят връзка с 4646 / 4647. :lol:
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

В добавка на горните мнения искам да допълня, че аз заедно с Русенци този петък тръгваме на едно леко пътуване, с цел да пропътуваме Сф - Кв - Тл по 3-та линия. Също така и "пустинята", Драгоман и Перник. "Схемата" ни е следната:

383 Горна Оряховица - София
10204 София - Драгоман
10205 Драгоман - Волуяк
60275 Волуяк - Перник
50262 Перник - София
30115 София - Карлово
30245 Карлово - Тулово
40106 Туловов - Горна Оряховица

Ето потвърждение на казаното от мене по скайп си намисляме нещо и го правим, тука докато го предложиш докато се реши и от зимна среща става лятна. Затова по добре така! Ето ако има желаещи, да си намислят как да се присъединят към нас и да дойдат добре са дошли! Удобно е за много хора, софиянци, пловдивчани, може да се присъдиняват на София и до Карлово. От там за София обратно с 30118, за Пловдив с 82209 и от там за София може с 8614. Ето варианти даже за връщане намислих. Така че чувствайте се поканени!

Мнение от Тената »

Bdz_fan_site написа:Имам предложение за пътуване: От Сф БВ 3621 до Тулово,от там пътническия за ГО или Русе,и по 9-та до Варна,и обратно с някой нощен :)

Така до Русе, няма да стане но от ГО с 2313 има хляб до ВА в 17:40 и има време за вечеря биричка и снимки до някой нощен като 3636 ( 21:55) или 2626 ( 22:30 ) или за пловдивска група 8636 :D :D :D (приемам корекци пиша на изуст )
Зам. Администратор
Обратна връзка:
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от bdz_bg »

На 28-ми (Понеделник) смятам да се разходя до Кулата с БВЗР "Струма".
От Пловдив ще хвана 8626, но вечерта ще остана в София.Към Пловдив ще пътувам на 29-ти.Който е свободен и желае да пътува да се чувства поканен.Съжалявам, че пиша малко късно за това пътуване, но така се наложи, извинявам се за което. :)
Утре ще предложа също вариянти за пролетното пътуване.
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Тази вечер тръгваме, утре ако има желаещи да се присъединят да се чувстват поканени!
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Пътуването ми с Ванчо и Иван (44.123) мина много добре. Ходихме до Драгоман, Перник през Волуяк и Владая и до Тулово през Карлово.

На Драгоман:

http://media.snimka.bg/8147/022549581-big.jpg?r=0

На Волуяк:

http://media.snimka.bg/8147/022549599-big.jpg?r=0
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Бррр , само като ви видях снимката от Драгоман , чак и на мен ми стана студено.Гарата е необслужвана нали? В чакалнята на гишето имаше табелка и последния път като ходих там , билет ми издадоха във влака.
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Издават си билети. Даже за 60275 ни издадоха през Волуяк.
Публикувай отговор

Обратно към “Форумни мероприятия и събития | Forum activities and events”

Информация