Мнение от RAILWAYSTATION »

Saruman написа:Ами вари на 1-ви март ако искаш, аз ще ида на 1-ви май. Тогава ще има с какво да се прибера към Габрово, а именно 40287.
40287 само на 1 май ли ще се движи :?. Или от тогава го пускат? През другите дни няма с какво да се прибереш до Габрово?
Спокойно човек, не се изнервяй, но има много време едва ли някой си е планирал предварително какво ще прави след 2 месеца. Нещата възникват в последния момент. Решаваме един ден преди ходенето. За 1 май окончателен отговор може би повечето хора ще дадат на 30 април или най-рано след 20 април. В дни на национални празници обаче е добре да си стоим вкъщи 1 март-Баба Марта до 3-4 Освобождението на България. 1 април-ден на лъжата. 1 май-ден на труда, 1 юни-ден на детето, 1 юли-добре е да се отиде до Варна или Бургас за джулай морнинг. Е това са национални празници, ако не знаете, въпреки, че аз на 22 септември Денят на независимостта бях в Румъния пътувах от Букурещ до Констанца.
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

ние сме свикнали всичко в последния момент, какво лошо има да се мисли предварително, аз съм на мнението на Saruman че трябва да се мисли предварително за всяко едно нещо :wink:

Мнение от Bdz_fan_site »

Аз също имам едно предложение: София-Карнобат(8611) Карнобат-Варна(с някакъв пътник) Варна-Пловдив (8632,8612) Пловдив-Карлово(Някакъв трамвай) Карлово-София(3622,или пътник)
БДЖ НАД ВСИЧКО!
няма

никак не обичам Пловдив, предвид на това, което ми се случи в него.
8611 не прави удобна връзка с пътнически за Варна. Варианта е следобедния влак от Сливен, но при това положение от Варна няма да може да хванем 8632. За 8612 не си и помисляй той е 9:25 от Варна тръгва. Всъщност добре ще е преди да предложиш нещо да прегледаш разписанията :)
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Май сте забрзвили че почва да се коментира да речем зимна среща, нищо не става отива пролетна, пак нищо, че чак лятна. Ама и тогава нищо не се прави, затова по от рано. 40287 ще се движи от 30 април до 2 октомври. За по скоро може нещо друго да се измисли. Например сега в събота аз и още 3-ма, ще ходим до София от там до Горна през Карлово и Тулово с ПВ само.
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

дай да видим дали VESO има някакъв вариант :roll:
няма

прочетете варианта, за който написах в 22:06 часа. Не че някой ще го приеме, но просто да е споделено, а може и да се посмеете не бих се сърдил. Все пак е много път това.
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Това с автобус от Банско до Симитли никой няма да го хареса иначе е интересно.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Bdz_fan_site написа:Аз също имам едно предложение: София-Карнобат(8611) Карнобат-Варна(с някакъв пътник) Варна-Пловдив (8632,8612) Пловдив-Карлово(Някакъв трамвай) Карлово-София(3622,или пътник)
Трамваите се движат по софийските улици. :wink: :D :lol:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Мнение от desiro_94 »

Nikss написа:
Bdz_fan_site написа:Аз също имам едно предложение: София-Карнобат(8611) Карнобат-Варна(с някакъв пътник) Варна-Пловдив (8632,8612) Пловдив-Карлово(Някакъв трамвай) Карлово-София(3622,или пътник)
Трамваите се движат по софийските улици. :wink: :D :lol:
Като цяло да прегледа хубаво разписанията и да се научи, че ЕМВ не са трамваи, нито ДМВ автобуси. :lol:
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Именно! Тия понятия може да се приемат единствено за 5-та и 6-та линия, където ЕМВ и ДМВ се движат на тактов график. :D
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Мнение от Bdz_fan_site »

Имам предложение за пътуване: От Сф БВ 3621 до Тулово,от там пътническия за ГО или Русе,и по 9-та до Варна,и обратно с някой нощен :)
БДЖ НАД ВСИЧКО!

Мнение от Тената »

Bdz_fan_site написа:Имам предложение за пътуване: От Сф БВ 3621 до Тулово,от там пътническия за ГО или Русе,и по 9-та до Варна,и обратно с някой нощен :)

АЗ СЪМ ЗААААААА :cheers: :cheers: :cheers: :thumbleft: :thumbleft: :thumbleft:
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

Bdz_fan_site написа:Имам предложение за пътуване: От Сф БВ 3621 до Тулово,от там пътническия за ГО или Русе,и по 9-та до Варна,и обратно с някой нощен :)
София 3621 до Тулово ПВ 40104 до Русе и нататък нещо не съвпада на приказки добре, но на практика... :roll:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

На практика това няма реализация , понеже:
БВ 3621 , София - 7:20 , Тулово - 10:59;
ПВ 40104 Тулово - 11:11 , Русе - 17:20.
След това по 9-та има един - единствен влак - 90205 , тръгваш от Русе в 18:00 и пристигащ в Самуил в 20:02.
А после......?

Значи , преди да давате предложения , да не изпадате в такива затруднения , прочетете пътеводител , съкратено разписание , или отворете сайта на БДЖ , за да видите влаковете , с които ще се пътува.Така вероятността да се допускат грешки като горната ще е сведена до минимум.
Публикувай отговор

Обратно към “Форумни мероприятия и събития | Forum activities and events”

Информация