Saruman написа:Вариант 5 Сф с 30115 до Кв, 30245 до Тл, 40106 до ГО
Този ми харесва, много време не съм ходил в бълкана. Аз съм за вариянт 5

Този вариант бих го променил така:Vancho написа:Вариант 4 : София Добрич с 2637. Добрич Кардам с ПВ 28102. До Повеляново с 28103. Или до Варна пак с 28103 и оттам Родопитo. Ако е до Повеляново БВ 2612. Толкоз от мен. Оставям ви да размишлявате
Последно промяна от Saruman на Пон Фев 21, 2011 11:09 am, променено общо 1 път.
за къде си се разбързал има много време до 1-ви май логиката щеше да е по-голяма ако беше за 1-ви март или 1-ви април, но на 1 март всеки ще празнува Баба Марта, а за 1 април никой няма да повярва. Нали знаете, че ние българите имаме традиция да обсъждаме всяко едно нещо в последния момент. Затова според мен този вариант е добре да се обсъди на 30 априлSaruman написа:От сега предлагам №4 за 1-ви май! Мнения?
Как така гарата в Русе ще пропадне?RAILWAYSTATION написа:за къде си се разбързал има много време до 1-ви май логиката щеше да е по-голяма ако беше за 1-ви март или 1-ви април, но на 1 март всеки ще празнува Баба Марта, а за 1 април никой няма да повярва. Нали знаете, че ние българите имаме традиция да обсъждаме всяко едно нещо в последния момент. Затова според мен този вариант е добре да се обсъди на 30 априлSaruman написа:От сега предлагам №4 за 1-ви май! Мнения?. Не забравяйте, че 1 май също е празник ден на труда
. Аз ще ви посъветвам да отидем за последно до Русе преди да е пропаднала централната гара там. Четох във вестника, че има такава опасност