БВ 3621 начело с 46 234.1 

ето едно клипче, за да видите какво е положението в 8626
http://vbox7.com/play:6859333c

DB Schenker 86 017 + 3016 транзитирани през гара София 

изобщо не отваря клипа изписва ми "Видеото чака своя ред...!"

Db Schenker в София!desiro_94 написа:DB Schenker 86 017 + 3016 транзитирани през гара София
Този клип е личен
БДЖ НАД ВСИЧКО!
Дам, дам ... Драги Николайчо, точно ти си го гледал този клип! Който има желание да гледа този клип, знае как може да го гледа. Точно заради такива като теб, които оценяват хубавото с глупаво съм ги направил лични!Bdz_fan_site написа:Db Schenker в София!desiro_94 написа:DB Schenker 86 017 + 3016 транзитирани през гара София
Този клип е личен

Последно промяна от desiro_94 на Нед Фев 20, 2011 1:18 am, променено общо 2 пъти.
Весо, именно това е една от причините. Най-лошото е, че щъкат такива потребители, които се правят на ж.п. любители, а в същото време правят мръсно на другите.VESO написа:Първо го гледах , после дава , че е личен.
За какво кодирате клиповете , не мога да разбера.![]()
![]()
![]()
Страхувате се някой да не ги свали и после качи , като пише , че са негови ли? За мен няма логична и обяснима причина да криете клиповете и да ги правите лични.
На мен пък редовно на skype ми се включват някакви непознати (най - вече деца на 11-12 години) , които искат да ползват мои снимки за своите клипове във vbox-а.Аз по принцип нямам нищо против , но на Наско без да са го питали , бяха качили няколко клипа изцяло с негови снимки.Да се предвиди реакцията му не беше сложно. 

На някой,да му е познат този клип? 

БДЖ НАД ВСИЧКО!
Ще изкажа последно мнението си, че много се отклонихме от темата.
За снимки няма да ме яд ако са откраднали, въпреки, че не е редно. Даже на Наско много му крадат клиповете във VBOX7 и ги преконвертират и пак ги качват в същият сайт. Но освен, че се крадат клипове, такави малки хлапета се правят, че разбират от влакове и като някой друг качи клип или ще му го откраднат или ще гласуват негативно и ще правят други зулуми.
За снимки няма да ме яд ако са откраднали, въпреки, че не е редно. Даже на Наско много му крадат клиповете във VBOX7 и ги преконвертират и пак ги качват в същият сайт. Но освен, че се крадат клипове, такави малки хлапета се правят, че разбират от влакове и като някой друг качи клип или ще му го откраднат или ще гласуват негативно и ще правят други зулуми.

Информация
Модератори