Що бе, аз като бачках на ЕМВ електричката си влизаше на гаров, спираше по разписание и си продължаваше за Мало село44142 написа:От персонала няма пострадали. Сбъркана е понеже като идваш с влак от Дупница не можеш да влезнеш направо на гаровите коловози. Приемат те на един изтеглителен коловоз и след това връщаш влака на гаровите коловози.

«Charioteer» & «Fleetwood» - 1948 г. - 133 bombs
«Dropshot» & «Trojan» - 1949г. - 150 bombs

Е, да.. когато трябва да вкараш вертушката в ТЕЦ-а е така. Иначе не е проблем влак да влизне и замине за гара Бобов дол.bdz46 написа:
Като идваш от Дца с вертушка трябва да влезеш на глухия и да буташ назад към ТЕЦ-а. Като се заминава с празна вертушка се избутва на глухия, после се изтегля пред приемното здание и заминаваш към Дца. ЕМВ минават направо по правата и спират на перона пред приемното здание.
Не знам обаче дали при излизане на дълга празна вертушка за Дца влака може да открие задна дистанция. Вероятно заминава без открита задна. Имам спомен че гаровия приемно-отправен на Големо село е много къс.

«Charioteer» & «Fleetwood» - 1948 г. - 133 bombs
«Dropshot» & «Trojan» - 1949г. - 150 bombs
Днес БВ 8611 замина от гара София навреме начело с 44 064 и 44 132. В Септември пристигна с 4 минути закъснение поради връчване на образец на РП Немирово, позволяващ преминаването на влака по необичаен път 2, поради вероятната повреда на АБ в участъка PП Немирово-Костенец.
По-късно ще има подробна снимкова информация с описание.
По-късно ще има подробна снимкова информация с описание.
Един вагон, ама пълен! (4627)
аа да. сега се сетих за моторната дрезина, която за миг зърнах по път 2.
Обърках се. Странно, но и в междугарието Ихтиман-РП Немирово пак бяхме по път 2. А не видях дрезина.

Преди обяд 229 беше втора машина на товарен влак от Пловдив и после отиде на Дианата.VESO написа:229 не се ли разписа някъде?Дианата с кой беше?

Още от днес:
ПВ 16105 със 75 005.
БВ 7631 за Лом със софийската 44 072.
ПВ 16105 със 75 005.

Да благодарим на Тодор за показаната схема на Голямо село-за първи път виждам такова разположение на гара,излиза,че пред приемното сдание може да се приема директно само един влак.Ако има разминаване,другия ще трябва да влиза в изтеглителния.
И аз се изненадвам на това.Мездренци да не са закъсали за машина,та е пуснат софийския електровоз?rexkos написа:......
Информация
Модератори