Господа само не ми казвайте че сте се вързали на глупостите че цигара може да запали влак (в случая Кардамеца)който стана повод за тази забрана колко литра бензин( не алкохол )искате да разлея на пода и по седалките на вагона и да пусна цигари поне една кутия върху разлятия бензин ако вагона пламне поемам щетите в троен размер а ко не пламне какво правим.Всички сте наясно че цигара влак не пали
Какво си мислите че не се пуши по влаковете ли -Грешите пуши се и то съвсем открито само дето цигара се държи на прозореца 

Искренно съжалявам за българската железница не ми се гледа как тя се съсипва умишлено за да печели някой от това

аз съм виждал кондуктори и машинисти да пушат :d 

Няма опасност от пожар, няма мирис, няма вреда за околните.stankos написа: По- важното в случая е , че самата електронна цигара е пожаробезопасна!
Аз това много добре го знам, въпроса е дали кондукторите го знаят, защото не ми е до разправии

Това ме подсети за нещо, което бях чел преди време, че в Холандия във всяка цигара слагали 0,5 грама марихуана и 0,5 грама тютюн, обаче понеже ще забраняват тютюнопушенето на обществени места, ще се наложи да да слагат 1 грам треваVESO написа:Същото е и ако пушиш трева.Казано е "тютюнопушенето" , а цигарата в случая не е с тютюн.

Та, така, и ние трябва да започнем да я пушим чиста за да не сме в нарушение

Явно номера е наистина да питам кондуктора преди да дърпам.
Мерси за отговорите.

един път като се връщахме от София с БВ 2615 кондуктора хвана един да пуши и искаше да го глоби 20, но човека отказа да си плати глобата и го свалиха на Мездра, където трябваше да изчака следващият влак за да си продължи пътуването-той беше за Червен бряг. Друг един случай връщах се от Трявна с БВ 4640 хванаха пак една мацка да пуши-хем ми беше казала да гледам дали идва кондуктор, но аз така и не го видях и искаха да я глобят. Тя вика ми нямам пари, а кондуктора: не ме интересува давай там, колкото имаш. И тя му даде 2 лева. След малко кондуктора се върна и я извика. След 2-3 мин. момичето се върна и каза, че й върнал 2-та лева 

Набарам ли пушачи във влака просто или си плащат глобата или слизат на първата гара.Задължително настоявам да видя, че им пишат билет за глоба от 20 лв, а ако откаже да плати просто го свалят на първата гара.Ако не се случи нещо от тези неща, просто има други хора, които ще се занимават с превозната бригада. Специално наблягам на това, че дори и да е красиво и прекрасно момиченце просто номера няма да мине дори и да ми мига на парцали и да допълня, че точно тези момиченца като видят, че номера няма да мине започват да се разправят. Мъжете предпочитат да си платят и да не се разправят.
Съжалявам пушачи, но да не съм във влака докато пътувате и пушите.
Съжалявам пушачи, но да не съм във влака докато пътувате и пушите.

Пътувай с влак - спаси природата !
лошото е не само, че пътниците пушат, но и кондукторите и началник влак, хората които трябва да водят ред в влака извършват престъпление като се крият в тоалетните 

Информация
Модератори