Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Същото е и ако пушиш трева.Казано е "тютюнопушенето" , а цигарата в случая не е с тютюн. :D
Координатор УС
Аватар
Координатор УС

Мнение от stankos »

По- важното в случая е , че самата електронна цигара е пожаробезопасна!
Така е човек като пийне 2 чаши червено вино и главата му ражда подобни словосъчетания ! :wink:

Мнение от evrokoma »

Господа само не ми казвайте че сте се вързали на глупостите че цигара може да запали влак (в случая Кардамеца)който стана повод за тази забрана колко литра бензин( не алкохол )искате да разлея на пода и по седалките на вагона и да пусна цигари поне една кутия върху разлятия бензин ако вагона пламне поемам щетите в троен размер а ко не пламне какво правим.Всички сте наясно че цигара влак не пали :evil: Какво си мислите че не се пуши по влаковете ли -Грешите пуши се и то съвсем открито само дето цигара се държи на прозореца :lol:
Искренно съжалявам за българската железница не ми се гледа как тя се съсипва умишлено за да печели някой от това
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Пуши се и ние го знаем.Почти всеки път , когато пътуваме с Наско , той хваща някой пушач и стават страхотни скандали.
няма

Мнение от RAILWAYSTATION »

аз съм виждал кондуктори и машинисти да пушат :d :P
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Помня още в началото , когато въведоха забраната как един кондуктор ми каза , че той имал право да пуши , тъй като забраната се отнасяла само и единствено за пътниците. "Никъде не пише , че е забранено за превозната бригада"- ми заяви и продължи да си пуши.

Мнение от gotha »

stankos написа: По- важното в случая е , че самата електронна цигара е пожаробезопасна!
Няма опасност от пожар, няма мирис, няма вреда за околните.
Аз това много добре го знам, въпроса е дали кондукторите го знаят, защото не ми е до разправии :)
VESO написа:Същото е и ако пушиш трева.Казано е "тютюнопушенето" , а цигарата в случая не е с тютюн. :D
Това ме подсети за нещо, което бях чел преди време, че в Холандия във всяка цигара слагали 0,5 грама марихуана и 0,5 грама тютюн, обаче понеже ще забраняват тютюнопушенето на обществени места, ще се наложи да да слагат 1 грам трева :)
Та, така, и ние трябва да започнем да я пушим чиста за да не сме в нарушение ;)

Явно номера е наистина да питам кондуктора преди да дърпам.
Мерси за отговорите.

Мнение от gotha »

evrokoma написа: ... Какво си мислите че не се пуши по влаковете ли -Грешите пуши се и то съвсем открито само дето цигара се държи на прозореца :lol:
Точно ей така преди време се разделих с 20 лева :D
няма

Мнение от RAILWAYSTATION »

един път като се връщахме от София с БВ 2615 кондуктора хвана един да пуши и искаше да го глоби 20, но човека отказа да си плати глобата и го свалиха на Мездра, където трябваше да изчака следващият влак за да си продължи пътуването-той беше за Червен бряг. Друг един случай връщах се от Трявна с БВ 4640 хванаха пак една мацка да пуши-хем ми беше казала да гледам дали идва кондуктор, но аз така и не го видях и искаха да я глобят. Тя вика ми нямам пари, а кондуктора: не ме интересува давай там, колкото имаш. И тя му даде 2 лева. След малко кондуктора се върна и я извика. След 2-3 мин. момичето се върна и каза, че й върнал 2-та лева :)
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Често явление е , когато превозната бридага залови някоя млада засукана мадама да пуше , да се разминава само с предупреждение , но не и глоба.А мацката само мига на парцали и гледа мило. :D
Зам. Администратор
Обратна връзка:
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от bdz_bg »

Набарам ли пушачи във влака просто или си плащат глобата или слизат на първата гара.Задължително настоявам да видя, че им пишат билет за глоба от 20 лв, а ако откаже да плати просто го свалят на първата гара.Ако не се случи нещо от тези неща, просто има други хора, които ще се занимават с превозната бригада. Специално наблягам на това, че дори и да е красиво и прекрасно момиченце просто номера няма да мине дори и да ми мига на парцали и да допълня, че точно тези момиченца като видят, че номера няма да мине започват да се разправят. Мъжете предпочитат да си платят и да не се разправят.
Съжалявам пушачи, но да не съм във влака докато пътувате и пушите. :lol:
Пътувай с влак - спаси природата !
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Ще се крият в тоалетните.Като е заключена вратата и мирише неприятно , ха познай онзи вътре какво прави - дали пуши , или страда от продължителна диария. :D :D :D
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

лошото е не само, че пътниците пушат, но и кондукторите и началник влак, хората които трябва да водят ред в влака извършват престъпление като се крият в тоалетните :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Тарифи, превозни документи и превозна дейност | Fares, tickets and transport activity”

Информация