Бил съм свидетел как в неделни дни от БВ 3661,от населените места между Комунари и Шумен, а сигурно и от по-предните, в Шумен слизат страшно много ученици и студенти. Харесвам този влак и се надявам и занапред да си го има!RAILWAYSTATION написа:а бе хора писах БВ 3661-т.е. в обратната посока не Русе-Бургас, а Бургас-Русе, към морето винаги има хора но към дунавският град са малко

Колко да се съкрати има няма 1минута по вероятно от времето за прекачване да се спести време понеже сега дизела направо издва отзад на композицията и се закача,но имайки впредвид често закъсняващия влак 8637 който изчакава мисля че едва ли има по малко времепътуване дори честичко се налага машиниста на дизела да наваксва за да е влака навреме в Добрич
Искренно съжалявам за българската железница не ми се гледа как тя се съсипва умишлено за да печели някой от това
Причината е демонтиране на отсечката Синдел - Девня.Нека някой , който има възможност да отиде и провери дали действително линиите са извадени , а конт. мрежа свалена.От БДЖ изтъкват , че това се наложило от кризата и невъзможността да се поддържат 2 връзки с второстепенната отсечка - откъм Повеляново и откъм Синдел.Затова било решено едната да се демонтира и за такава избрали линията , по - която по - рядко минават влакове , а именно откъм Синдел.Затова от новия график смяната на тягата , а и срещата с нощните 8636 и 8637 става вече на Повеляново.
Променен е триъгълника при РП Разделна към гара Разделна, т.е. влаковете могат да преминават само и единствено от и за гара Повеляново.
И още нещо, не е демонтирана "отсечката" от горното мнение, по простата причина че това включва и път 2 Разделна-Синдел.
И още нещо, не е демонтирана "отсечката" от горното мнение, по простата причина че това включва и път 2 Разделна-Синдел.
Последно промяна от 42 072.9 на Сря Яну 12, 2011 6:22 pm, променено общо 1 път.
Информация
Модератори