Приета е на 06-ти или 07-ми I 2011г. е вкарана в халето. Приемащите знаят какво работи и какво не. Аз не участвам в тези процедури и не мога да ти кажа дали е работел или не. Би трябвало да има протокол. Да се надяваме поне да не липсва нещо.Nikss написа:Знаех си. Сега кажи, че и реостатът е цял, изправен и работи (макар и не много ефективно) и можем да правим банкет вече.![]()
Единствено успях да проверя радиостанцията, защото този възел пряко ме касае като служебно задължение.
Последно промяна от dido73 на Пон Яну 10, 2011 7:49 pm, променено общо 1 път.
- Директива № 432/Д - несбъднатият холокост«Charioteer» & «Fleetwood» - 1948 г. - 133 bombs
«Dropshot» & «Trojan» - 1949г. - 150 bombs
45 180 на пръв поглед е добре направена, но двата месеца в Мездра са си казали думата.
1. ГВП дава звънков ефект при изключен предпазител 846
2. ГВП не включва от бутоните в двете кабини - само от реле 408.
3. Втори пантограф не се вдига.
4. Реостатната спирачка работи, но е неизползваема - понякога дава земно и не обръща в тяга.
1. ГВП дава звънков ефект при изключен предпазител 846
2. ГВП не включва от бутоните в двете кабини - само от реле 408.
3. Втори пантограф не се вдига.
4. Реостатната спирачка работи, но е неизползваема - понякога дава земно и не обръща в тяга.
Пожарът си е казал думата. Доколкото си спомням някъде около единия батир беше горяло доста. Всъщност то някъде около единия батир е започнал пожарът, та вероятно затова има проблеми с реостата. Преди да се запали беше една от най-добрите Р-ки в Мездра - споделено мнение от машинисти. Втори пантограф защо пък не се вдига
Не знам след възстановяването кога е работила в Мездра, но аз от четените тук мнения стигам до изводът, че е работила постоянно в София или се е връщала в Мездра за кратко и е обслужвала само влакове за София. 
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Лошо. 45 177 е с липсващ панел вторични датчици на ток Y8. Няма реостат.
- Директива № 432/Д - несбъднатият холокост«Charioteer» & «Fleetwood» - 1948 г. - 133 bombs
«Dropshot» & «Trojan» - 1949г. - 150 bombs
Отново на линия от вчера: http://bgrail.info/44-089-GPR.jpg
Сега се разписва на КПВ 20223/4bdz46 написа:Отново на линия от вчера: http://bgrail.info/44-089-GPR.jpg
Информация
Модератори