Вторият с сигурност е 07.058 а първият според мене е 07.080 няма друг кой да бъде.VESO написа:Някой може ли да каже кои са тези двата в депо Горна?

Акредитиран фотограф

Администратор
Странна работа с това DESIRO.Аз видях 023+024 , което пристигна от обслужване на 18205.Композициите се редуват , днес за Пещера бяха отново два вагона , но не резонните 17-ки , а второкласно exDB и първокласната 40-ка с номер 191 за 160 км/ч.Отделно има и композиция от две 43-ки и май тя ходи до Панагюрище.
По темата - доколкото разбрах , 07111-8 си е заминала към Горна , в последствие била пренасочена към Варна , където в момента дърпала "Кардама".На нейно място се е върнала 07106-8 , която обслужва влакове.
По темата - доколкото разбрах , 07111-8 си е заминала към Горна , в последствие била пренасочена към Варна , където в момента дърпала "Кардама".На нейно място се е върнала 07106-8 , която обслужва влакове.

И тези ще си останат.Кончарското отопление дава толкова ядове , че честа гледка е след модернизирана 07-00-ца да се мъкне и вагона - отоплител.Поне да бяха отчели тази модернизация като грешка.От тях 106 , 123 и 124 са си в Пловдив , 111 както казах вече е във Варна , не знам само 126 къде е , понеже не съм я виждал поне от 3 години.

Нещо май не си гледал добре.VESO написа:И тези ще си останат.Кончарското отопление дава толкова ядове , че честа гледка е след модернизирана 07-00-ца да се мъкне и вагона - отоплител.Поне да бяха отчели тази модернизация като грешка.От тях 106 , 123 и 124 са си в Пловдив , 111 както казах вече е във Варна , не знам само 126 къде е , понеже не съм я виждал поне от 3 години.

106 топли екстра, за 111 знаем добре от пътуването до Подкова, че не се справя (дали защото дава ядове или защото скоростта е ниска), за 123, 124 и 126 вие кажете. Аз пък 07 1ХХ и ВО не съм виждал досега.

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Точно със 106 съм студувал зверски една зима с влака до Съединение , преди да отворят линията до Панагюрище.С Наско умряхме от студ в 17-ката.Опитахме се да се преместим в купейната 47-ца , но и там нещата не бяха розови.Добре че разстоянието беше малко.Помня , че си направихме тази снимка пред машината преди да заминем.Втори път съм пътувал от Пловдив само до Крумово и влакът пак не беше отоплен.
Само аз съм виждал поне 4 или 5 пъти , веднъж дори и Наско бе с мен.Nikss написа:....Аз пък 07 1ХХ и ВО не съм виждал досега.![]()
Това беше през второто пътуване до Подкова , ако не се лъжа през април мин. година.Влакът от Момчилград до Димитровград ( в последствие до Русе) изглеждаше така.Вляво е DESIRO-то , с което дойдохме от Подкова.shenolco_81 написа:Много ми е интересно кога си пътувал с 07-111 до подкова и нъама как да се справи локомотива с отоплението защото 4-та линия от ДГ до ПВА не е заземена и локомотив с ПОВ не може да отопячва влак.Сигурно ПОВ-а на локомотива не е било включен.
Информация
Модератори