Днес , 27-ми декември официално(*) приключи традиционната форумска среща събрала в себе си един скромен брой участници , които изкараха неповторими преживявания , добиха голям брой впечатления от пътуването с различни влакове и навъртяха огромен километраж , подложени в различни климатични условия - от меко и приятно време край морето до безмилостно брулещ ги сняг в Северозападна България.Повече впечатления ще пусна по темите , повече няма какво да пиша , снимките говорят достатъчно.
- в Бургас:

- на Шумен в компанията на Тошко Пламенов:

- на Плевен:

- в чакалнята на центр. гара Горна Оряховица:

- на Лом:

- на Видин в компанията на Росен:

(*) неслучайно съм посочил "официално" , тъй като неофициално някои от форумците продължават и в момента своето пътуване , което ще приключи утре сутринта на 28-ми декември.
- в Бургас:
- на Шумен в компанията на Тошко Пламенов:
- на Плевен:
- в чакалнята на центр. гара Горна Оряховица:
- на Лом:
- на Видин в компанията на Росен:
(*) неслучайно съм посочил "официално" , тъй като неофициално някои от форумците продължават и в момента своето пътуване , което ще приключи утре сутринта на 28-ми декември.
Последно промяна от VESO на Вто Дек 28, 2010 12:14 pm, променено общо 1 път.

Живот и здраве през пролеттаWOLFMX написа:Извинете,кога ще бъде следващата форумна среща? Да не би да съм изпуснал нещата? Благодаря ви!

за сега знае ли се за къде ще бъде 

Глобален модератор
За април са гласете за товарната проба на 03.12! Ще бъде много тържествено, и ще попътувате начело с най-красивата машина!VESO написа:Пролетта , задължително има.Правим я или в края на март , или в началото на април.От другата седмица ще събираме оферти за маршрути.
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.
Информация
Модератори