Администратор

Глобален модератор

Администратор
Така е най-добре, за да няма злоупотреби. А не някой да ходи да се тъпани пред машината, да размахва пропуска и да иска да се качи. Получих сигнали за подобни злоупотреби и ми се наложи да се червя по Горна Оряховица, защото някой с(а можеби и без) пропуск е ходил да вдига кръвното на машинисти, за да го пуснат да се качи.
Тези пропуски не са правокачване и НЕ дават право на пътуване в кабините на тягов подвижен състав или други ЖП возила. Дават право да престояваш в обекти на НКЖИ и да снимаш било то влакове на някоя гара или да отидеш да питаш дежурния да снимаш централизацията. За всякъде другаде се иска допълнително разрешение.
Тези пропуски не са правокачване и НЕ дават право на пътуване в кабините на тягов подвижен състав или други ЖП возила. Дават право да престояваш в обекти на НКЖИ и да снимаш било то влакове на някоя гара или да отидеш да питаш дежурния да снимаш централизацията. За всякъде другаде се иска допълнително разрешение.

Администратор
1. Навършени минимум 18 годиниWOLFMX написа:Как става издаването на членска карта?
2. Депозиране на [url=http://search.data.bg/ready/651263740b938c3b4dc0d4c7896393e5/ЗАЯВЛЕНИЕ.doc]ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ЧЛЕНСТВО[/url] в Сдружение "Български Локомотивен Форум"
3. Разглеждане на кандидатурата от Управителния съвет
4. При приемане в Сдружението, заплащане на 1-вата вноска от членския внос в размер на 15 лв+4 лв за издаване на членска карта
5. 1 бр. документна снимка(може и файл)

Администратор
Марио,попринцип нямам нищо против да платя вноска,но тъй като аз не работя и нямам лични приходи трябва майка ми да ми даде сумата,а тя 100% няма да се съгласи,защото е малко назад с материала финансово. Не се оправдавам,просто казвам,че ще е малко сложно по този начин. Аз съм на 17 и ще ви пратя моя снимка като диск. Благодаря много за инфото! 

Администратор
От мен проблем за вноската няма, стига другите членове на УС да разрешат, за мен по-важни са личните качества и ентусиазма. Но със сигурност, членството в БЛФ да знаеш, че не е само права! Всеки член е длъжен да спазва нормативите, регламентиращи дейността на Сдружението, Закона за ЖП транспорта и всички действащи разпоредби в системата на ЖП транспорта.WOLFMX написа:Марио,попринцип нямам нищо против да платя вноска,но тъй като аз не работя и нямам лични приходи трябва майка ми да ми даде сумата,а тя 100% няма да се съгласи,защото е малко назад с материала финансово. Не се оправдавам,просто казвам,че ще е малко сложно по този начин. Аз съм на 17 и ще ви пратя моя снимка като диск. Благодаря много за инфото!
След проведен разговор с майка ми тя се съгласи да плаща членският ми внос. Искам да се извиня за прибързаността относо майка ми и некоректността ми спрямо форума. Трябваше първо да разговарям с майка ми и след това да пиша. Извинявам се още веднъш,разбрах си грешката и ще гледам да не я повтарям за напред. Плащането как се извършва и има ли вариант парите да се получат по банков път? Благодаря. 

Скоро ще има Общо събрание на Сдружение " БЛФ" ,така че ще имаш възможност да се запознаеш с повечето от нас на живо !
Членския внос към Сдружението е 2,50лв. на месец платим на 2 равни месечни вноски по 15 лв. съответно до 31.03. и 30.09. на календарната година / за хората с възможностти ги приемаме и накуп
, за хората в затруднение проявяваме разбиране стига на време да се обадиш или на мен , или на Марио за закъснението/. Ако решиш да станеш член и дойдеш на Общото събрание ще разбереш и Как и Къде се харчи въпросния членски внос !
Членския внос към Сдружението е 2,50лв. на месец платим на 2 равни месечни вноски по 15 лв. съответно до 31.03. и 30.09. на календарната година / за хората с възможностти ги приемаме и накуп

Глобален модератор
За да няма евентуални разочарования искам предварително да направя едно уточнение: членството в сдружение БЛФ предполага не само права, но и задължения. Прочетете устава и преценете дали сте в състояние да спазвате правилата и да изпълнявате ангажименти към дружеството. Помислете с какво бихте могли да допринесете за изпълняване на целите и задачите на БЛФ, и тогава подавайте заявление за членство. Защото ако целта на членуването ви е получаване на фотографски пропуск, просто няма да стане. При приемането ви трябва да убедите Управителния съвет и Общото събрание с какво ще сте полезни на сдружението и в коя област на дейността му ще работите.
Ако имате въпроси, не се притеснявайте да питате.
Ако имате въпроси, не се притеснявайте да питате.
Парната машина няма проблеми с ТД, пантографи, прегряване и охлаждане.
Информация
Модератори