Ами щом не се сещаш,тогава е срамота,работиш в железницата а незнаеш...или си просто помощник лок.машинист,седиш в ляво,или евентуално караш и толкова...у вас така ли действаш,някой ходи след теб,явно да:)Не се заяждам пич,но трябва да си има хора за това миене,друг е въпроса,че цялата нация е станала...
Заяждания, нападки и непристоен тон са недопустими.

хе като много знаеш кажи коиса де "умнико" .В депото такива не съм виждал ,ама ти си по компетентен.Трябва да има ама дали е така не знаеш нали,бригадите каквото могат правят ,забърсва се коша с парцали до кадето може това е.
Последно промяна от belata2 на Пон Ное 15, 2010 7:01 pm, променено общо 1 път.
Еехеее,нашата хубавица къде се подвизавала:)

Днес, в 14:00 ситуацията на гара Благоевград изглеждаше така:
От първи коловоз замина ПВ 50110 с ЕМВ 30 009/010. Нормално за петък, беше натъпкан с ученици, а и през седмицата си има доста хора, имам наблюдения от Бг и Перник. Определено за този влак си трябва 31-ва серия.
На втори коловоз си почиваше една ДМ-ка.
На трети 07 040 беше сечен от ЛТВ 50720 (8 пълни хопери от Симитли за ТЕЦ-Бобовдол) и очакваше започване на маневрена дейност - циментовози на минус-1 коловоз
чакаха за прикачане към локалния.
На четвърти и пети коловоз бяха струпани цистерни на Лукойл и VTG.
От първи коловоз замина ПВ 50110 с ЕМВ 30 009/010. Нормално за петък, беше натъпкан с ученици, а и през седмицата си има доста хора, имам наблюдения от Бг и Перник. Определено за този влак си трябва 31-ва серия.
На втори коловоз си почиваше една ДМ-ка.
На трети 07 040 беше сечен от ЛТВ 50720 (8 пълни хопери от Симитли за ТЕЦ-Бобовдол) и очакваше започване на маневрена дейност - циментовози на минус-1 коловоз

На четвърти и пети коловоз бяха струпани цистерни на Лукойл и VTG.

Акредитиран фотограф
Информация
Модератори