Място за различни теми, несвързани с горните категории. Тук можете спокойно да обсъдите различни неща, например посещения на депа, гари и други, както и да си поговорите за някой влак, локомотив или нещо друго.
Ето го и първото творение, направено от колегата lok45111 по време на вчерашната ни среща в пицария "Дон Домат". Браво, lok45111, отлично си се справил вчера!
Локомотивът е серия 471 на JZ или още както се наричат "Дишевки".
Не знам, дали си я ни показвал тук, но аз съм я виждал в галерията на railwaymodeling.com. Браво! Много добре си се справил! Рисунката ти е много красива! Поздравления!
Мерси много! Това ми е първата рисунка на машина, досего все някакви по свободни неща съм драскал, за пръв път рисевах по премерени и детаилни неща и се радвам, че се харесва. Чакайте Шкода
Ами днес се сетих нещо. Да се спретнем един конкурс. Ей така за кефа и творчеството. Не ме интересува какви ще са наградите какво ще става с победителя и кво ще се правят рисунките. Просто ей така едно конкурсче всеки да нарисува по нещо, пък да видим колко чудесни дроуингс ще се изсипят. Сигурен съм, че ентусеасти ще има, рисунки много. Ще стане весело и красиво! Кой е с мене?
Даже предлагам да направим нова тема, ако въобще има положителни отзиви де....