Здравейте отдавна не съм се включвал ,за което да ме извините.Имам такова питане дали някой нещо знае за този проект,понеже попаднах на статия в сп.Железопътен транспорт за линия от Столник до Ботевград и до Видин с цел избягване на Искърското дефиле.Дали е само хрумване на ДП НКЖИ или е истински проект ,който може да бъде осъществен.

За съжаление го оставиха за другия програмен период 2014-2020 умниците специалисти и правителството,сега са работи преди всичко за софиянци да могат да стигат до морето по автомагистрала,а другите райони направо се обезлюдават но на кой му дреме всичко се прави но само за София,а иначе би трябвало да тече ОВОС по този проект и с такива управляващи съм скептично настроен 

Не е само северозападна българия ,за съжаление не само тя държавата тотално е абдикирала гледа се сами и единствено София. 28-ма линия се нуждае от капитален ремот защото скоро може да почнат да изпадат влаци от неяПовеляново-Добрич е 90мин като на много места вече ограничението от 40 е на 15,по 9та още малко и ако тръгнеш пеш по бързо ще стигнеш до Русе и за съжаление не са само тези линии,тъжо е но за съжаление е факт 

Искренно съжалявам за българската железница не ми се гледа как тя се съсипва умишлено за да печели някой от това
Обратна връзка:
Този проект никога не е бил за настоящия програмен период. А и по-добре, че не е бил за теб, тъй като вероятно щеше да последва съдбата на Пловдив-Свиленград, София-Пловдив и всички останали жп проекти от този период.mach написа:За съжаление го оставиха за другия програмен период 2014-2020 умниците специалисти и правителството,сега са работи преди всичко за софиянци да могат да стигат до морето по автомагистрала,а другите райони направо се обезлюдават но на кой му дреме всичко се прави но само за София,а иначе би трябвало да тече ОВОС по този проект и с такива управляващи съм скептично настроен
Информация
Модератори