Обратна връзка:
чайка

Мнение от mutagen »

Чайката не се ли тегли от Шкодички по принцип...пък и снощи са видели чайката от софия за бургас със 44063.

Мнение от Railroader »

И на мен НЕ ми е безразлично, че всичко това се използва като черен P.R. срещу БДЖ, но не мислите ли че твърде, направо прекалено много инциденти взеха да стават заради немарливост. За съжаление, като знам колко много хора има, които само "си клатят краката" на работа и получават заплати, като само официално отчитат трудова дейност, започва да ми става мъчно. Трябва най-после някой да се стресне, майка му стара, защото последните две катастрофи, през последните няколко седмици трябва да послужат като "обеца на ухото" за когото там трябва! Тези инциденти са един вид предупреждение и ако не се обърне сериозно внимание следващия път може да има и загинали. Съжалявам, че ще провокирам някои колеги тук, но ДА, как да не се омаскари родната железница, като в нея просто някои от работещите са маскари. Без извинение, защото такива като тях заслужават най-малкото дисциплинарно уволнение. Чест и достойнство прави на г-н Попов, че решава да си подаде оставката. Нека!...
Върху две гуми или върху две талиги по две релси!
Обратна връзка:

Мнение от mutagen »

Синя машина е била,но номерът не видях,по БТВ показаха...

Мнение от disell »

46.205

Мнение от doctors »

disell написа:46.205
Да и аз това сега видях в новините на Бнт 1
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

в БТВ казаха, че е имало проблем и в локомотива, но не разбрах какъв е бил :?:
Обратна връзка:
:)

Мнение от markos »

паднала е долната част на редуктора !!!!
Обратна връзка:

Мнение от mutagen »

по скоро май капак на редуктора....
Техник
Обратна връзка:
Аватар
Техник

Мнение от bdz46 »

Долният кожух на редуктора е изпаднал. Болтовеюе са били отвити и са изпадали.
Обратна връзка:
:0

Мнение от markos »

ti dobre li si ti znaish li 46 seria lokomotivi kaf redyktor ima ?!!!!! kam naish li ko daji i te nemogat da ti kajat zashtoto redyktora se deli na dve 4easti 4erypki gorni i dolni s 12 bolna koito go darjat !
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

bobara_e_tuk написа:в БТВ казаха, че е имало проблем и в локомотива, но не разбрах какъв е бил :?:
Влаков локомотив е бил 46 205.1, който е последния излязъл от модернизация локомотив серия 46 200. За да се изтумби така редуктора има само две възможни причини - или са липсвали голяма част от болтовете, или редуктора се е разпаднал, в следствие на което се е изкъртил капака и е изхвърчал назад. Румънските дараци имат проблеми с механиката, но доколкото знам на 46 2ХХ, редукторите са хърватски... И сега вече някой сериозно ще загази, задето обра париците на БДЖ с малоумна концепция за модернизация.
Модератор
Аватар
Модератор
Re: :0

Мнение от amon »

markos написа:ti dobre li si ti znaish li 46 seria lokomotivi kaf redyktor ima ?!!!!! kam naish li ko daji i te nemogat da ti kajat zashtoto redyktora se deli na dve 4easti 4erypki gorni i dolni s 12 bolna koito go darjat !
Първо: пиши на кирилица!!!

Второ: тези болтове не са осигурени, ERGO - саморазвиват се, ERGO - трябва да се притягат от време на време :evil:
ОП ''Среден ремонт електровози'' - Подуене
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

ще си изпати Пенчо Попов никой друг
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Репортерята както винаги чули-недочули приказват фафли през главите си... те ако са виждали капак на редуктор аз ще си сложа главата на 1-ви коловоз на ЦГ София да ме сгази влак и не знам как изобщо си представят, че капак може да обърне цели 3 вагона, всеки от които е по 40 и кусур тона. Май инфрата пак ще прехвърлят топката както стана и с Кр през зимата, а действителността се оказа съвсем друга... :evil:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Администратор
Администратор

Мнение от Mario Evstatiev »

Капака на редуктор на 46 е доскта масивно желязо! И може да направи беля, особено ако някой не си е свършил работата да огледа болтовете, които го държат. Пак човешка грешка е, особено след като машината е била ден преди катастрофата на ТП!
Заключено

Обратно към “Архив "Новини и статии"”