Чайката не се ли тегли от Шкодички по принцип...пък и снощи са видели чайката от софия за бургас със 44063.
И на мен НЕ ми е безразлично, че всичко това се използва като черен P.R. срещу БДЖ, но не мислите ли че твърде, направо прекалено много инциденти взеха да стават заради немарливост. За съжаление, като знам колко много хора има, които само "си клатят краката" на работа и получават заплати, като само официално отчитат трудова дейност, започва да ми става мъчно. Трябва най-после някой да се стресне, майка му стара, защото последните две катастрофи, през последните няколко седмици трябва да послужат като "обеца на ухото" за когото там трябва! Тези инциденти са един вид предупреждение и ако не се обърне сериозно внимание следващия път може да има и загинали. Съжалявам, че ще провокирам някои колеги тук, но ДА, как да не се омаскари родната железница, като в нея просто някои от работещите са маскари. Без извинение, защото такива като тях заслужават най-малкото дисциплинарно уволнение. Чест и достойнство прави на г-н Попов, че решава да си подаде оставката. Нека!...
Върху две гуми или върху две талиги по две релси!

в БТВ казаха, че е имало проблем и в локомотива, но не разбрах какъв е бил 

паднала е долната част на редуктора !!!!
ti dobre li si ti znaish li 46 seria lokomotivi kaf redyktor ima ?!!!!! kam naish li ko daji i te nemogat da ti kajat zashtoto redyktora se deli na dve 4easti 4erypki gorni i dolni s 12 bolna koito go darjat !

Администратор
Влаков локомотив е бил 46 205.1, който е последния излязъл от модернизация локомотив серия 46 200. За да се изтумби така редуктора има само две възможни причини - или са липсвали голяма част от болтовете, или редуктора се е разпаднал, в следствие на което се е изкъртил капака и е изхвърчал назад. Румънските дараци имат проблеми с механиката, но доколкото знам на 46 2ХХ, редукторите са хърватски... И сега вече някой сериозно ще загази, задето обра париците на БДЖ с малоумна концепция за модернизация.bobara_e_tuk написа:в БТВ казаха, че е имало проблем и в локомотива, но не разбрах какъв е бил
Първо: пиши на кирилица!!!markos написа:ti dobre li si ti znaish li 46 seria lokomotivi kaf redyktor ima ?!!!!! kam naish li ko daji i te nemogat da ti kajat zashtoto redyktora se deli na dve 4easti 4erypki gorni i dolni s 12 bolna koito go darjat !
Второ: тези болтове не са осигурени, ERGO - саморазвиват се, ERGO - трябва да се притягат от време на време

ОП ''Среден ремонт електровози'' - Подуене
ще си изпати Пенчо Попов никой друг

Репортерята както винаги чули-недочули приказват фафли през главите си... те ако са виждали капак на редуктор аз ще си сложа главата на 1-ви коловоз на ЦГ София да ме сгази влак и не знам как изобщо си представят, че капак може да обърне цели 3 вагона, всеки от които е по 40 и кусур тона. Май инфрата пак ще прехвърлят топката както стана и с Кр през зимата, а действителността се оказа съвсем друга... 

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Администратор