Мнение от disell »

Дори да кажем ,че е убийствано това чакане пак ще е малко-това съм го изпитал от личен опит през многото години когато отивахме на гости в Белене с нощните влакове , пристигаш около 4 ч и стоиш до около 6-6.30 ч. сутринта и като дойде "романише дезирише" 55 серия с 4 вагона с онази пара дето само котела топли направо ужас през студения период .
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Аз съм случвал на 07-00-ца с вагон отоплител.55-00-ците ги пуснаха по - късно.И пак положението бе същото - зад отоплителя имаше 5 седящи вагона , а парното беше нормално само в първите два.Колкото отиваш по - назад , толкова повече отслабваше.

По темата - това , за което си говорихме с Тошко Пламенов е сегашния 5623.Открих дори в едно разписание начален час на тръгване 18:00 от София.В Кулата е пристигал в 22:05 , естествено с 10-минутен престой на Дупница за смяна на тягата и 6 минути на Генерал Тодоров , явно за разкачане на петричката група.Толкова късен час не искам , но поне 16:40 би бил удобен вариант.
Модератор
Модератор

Мнение от todor plamenov »

Весо, 16:40 звучи напълно примеливо. После остава да запретнем ръкави да върнем 5625 до Кулата, че май не са много мераклиите, които искат да чакат 463.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Ако 5625 тръгва в час като 19:55 , на Благоевград е в 22:35.Много късен ще стане часът за гарите на юг , а сутрин - прекалено рано , за да може в 6:10 да тръгва от Бг.При примерен час 5:12 от Сандански не ще се съберат пътници , тъй като по това време няма градски транспорт.
Обратна връзка:

Мнение от pavel »

Разгледах обстойно новия ГДВ. При тази ситуация забравете в посока Кулата да се напълни каквото и да било. Какви са тия трамваи 5621, 5623, 5625 и прочие, дето ще возят въздух. И тази година автобусите ще са фрашкани, ама нали БДЖ цели точно това. А 463 пък не знам въобще защо изобщо се движи - не го ли виждат, че е жив зян. Да пуснат един сезонен Букурещ-Солун с два спални вагона, движещ се един път седмично само през лятото и да приключва цялата дандания. Дори може вагоните да пътуват в съставите на други влакове. Някой ден ще ми кипне, ще взема една сопа, ще ида на Вазов, ще хвана някое "отговорно" високоплатено висше ж.п. келеме - например Христо Иванов или Пенчо Попов, и ще му счупя главата. Заради техните простоти с влак в посока кулата не пътувам от пет години.

В края на краищата на БДЖ му остана единствено да дойде попа, да му прекъди, да го опее и да се свърши веднъж завинаги с всичките тия галимации.
Обратна връзка:

Мнение от Naskoni »

Наистина отново е много зле ГДВ-то по пета. Да се смееш ли, да плачеш ли... Преди време бях предложил, така и така 5621 виси 15 минути на Благоевград, да вземе да спира на всички спирки между Дупница и Бг. Погледнете внимателно, ако не ви се вярва какъв е резултата. :lol: Само дето престоя на Бг е намален само с 3 минути.
Обратна връзка:

Мнение от pavel »

Ами май спира. :evil: На драго сърце ще приемат предложение, което допълнително ще забави влако, съответно ще изпрати още хора към рейсо. Нали знаеш вица:

-Ало, централна автогара ли е?
-Не, централна гара, ж.п. информация.
-Абе и на вас да ви *** *******. :evil:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

А международните 360/-1/-2/-3 пак няма да возят пътници вътрешно съобщение. :twisted: Срамота е вече!
Обратна връзка:

Мнение от SoAlien »

pavel написа:Разгледах обстойно новия ГДВ. При тази ситуация забравете в посока Кулата да се напълни каквото и да било. Какви са тия трамваи 5621, 5623, 5625 и прочие, дето ще возят въздух. И тази година автобусите ще са фрашкани, ама нали БДЖ цели точно това. А 463 пък не знам въобще защо изобщо се движи - не го ли виждат, че е жив зян. Да пуснат един сезонен Букурещ-Солун с два спални вагона, движещ се един път седмично само през лятото и да приключва цялата дандания. Дори може вагоните да пътуват в съставите на други влакове. Някой ден ще ми кипне, ще взема една сопа, ще ида на Вазов, ще хвана някое "отговорно" високоплатено висше ж.п. келеме - например Христо Иванов или Пенчо Попов, и ще му счупя главата. Заради техните простоти с влак в посока кулата не пътувам от пет години.

В края на краищата на БДЖ му остана единствено да дойде попа, да му прекъди, да го опее и да се свърши веднъж завинаги с всичките тия галимации.
Весо е дал отговора за 5-та - вътрешно съобщение за 360/-1/-2/-3 - едно от решенията .... А и не само за тях естествено ...

Мнение от doctors »

Здравейте!Бихте ли ми дали линк от който да видя новия график за движението на влаковете през 2011.На предна страница имаше линк към файл GDV 2011 от сайта транзит,но линка не работи.Ще ви бъда благодарен да ми дадете работещ линк!
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Мнение от kgeorgiev »

Какво означават цифрите в ГДВ между гарата и часа на пристигане? И защо се дава на бързи влаци сер 43 като локомотив при положение че се теглят от 44 и 45?
Изображение
Ако си от провинцията и мразиш софиянците то ела в http://www.sofiawars.com/register/21305/.

Мнение от doctors »

VESO написа:http://dox.abv.bg/files/dw?a=f3965eaf43
Весо благодаря много!В моя регион няма промени в движението на влаковете!Изменения има в + - някоя друга минутка.

Мнение от doctors »

kgeorgiev написа:Какво означават цифрите в ГДВ между гарата и часа на пристигане? И защо се дава на бързи влаци сер 43 кат олокомотив при положение че се теглят от 44 и 45?
Ако не се лъжа - минутки на престой на гарата.Но може и да греша,а защо за Бв се дават локомитив серия 43 незнам.Който знае ще каже.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Това е общото положение.Под израза "лок 43" се има предвид всеки локомотив от серии 43-00 , 44-00 и 45-00.Всичко се случва , затова пишат така.
Публикувай отговор

Обратно към “График за движение на влаковете | Trains schedule”

Информация