Тук май Дезирата са две. 

Техник

Това за мен е едно разочарование от БДЖ. Ако преди уикенда ме радваше до някъде сега вече няма дори и да го погледна. Колкото до Чайката, тук се сбъдна една мечта на Nikss. Купейни вагони на БВЗР, като Родопи. Скоро не съм го виждал северния уикенд, но сигурно и той е вече официално без 44-ките43.309 написа:"Чайката" днес е с интересен състав- червени купейни предимно първокласни.
8691 е със състава на "Чайката".
Септемврийчетата явно ги подготвят за бизнезкласата вече...

Те хубаво пускат и малкото останали софийски първокласни 74 на Чайката, а бързите с какви първокласни ще вървят? Или я по-добре без 1-ва класа.
Дано все пак Чайката си остане с купейни вагони, но да разнообразят малко, иначе само с 1-ва класа бие на истински експрес!
свд90, ясно е на всеки, че билетът за бизнес класата ще бъде по-скъп от този за 1-ва класа по простата причина, че ще има повече екстри. За пример, преди време бях гледал цените за спалните места, които бяха следните - за място в кушет вагон - 4 лв, за спално място клас 2 - 8 лв, за спално място клас 1 - 10 лв, за спално място бизнес класа - 15 лв, сам си прави изводите.

свд90, ясно е на всеки, че билетът за бизнес класата ще бъде по-скъп от този за 1-ва класа по простата причина, че ще има повече екстри. За пример, преди време бях гледал цените за спалните места, които бяха следните - за място в кушет вагон - 4 лв, за спално място клас 2 - 8 лв, за спално място клас 1 - 10 лв, за спално място бизнес класа - 15 лв, сам си прави изводите.

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Информация
Модератори