Глобален модератор
Добре дошъл и от мен!,
Ще се радваме от сърце на споделения опит от твоя страна, а така също на компетеннтноста ти по доста въпроси!. 

В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603

Здравейте. Аз малко тръгнах да пиша без да се представя, но.. ще го преживеем.
Казвам се Никола, на 15 години от София, квартал Люлин. Уча в Софийска професионална гимназия по туризъм, известна като ТОХА. Заговоря ли за влакове, няма спиране. Някои хора ми се смеят за това мое хоби или казват "Оф това е супер тъпо бе, браат", затова избягвам да споделям такива работи с хора, които не се интересуват от това. Майка ми пък казва, че това ми било мания. Обичам екстремните работи, обичам и когато някой влак профучи с над 100 км/ч през някоя гара,а другият го изчаква, обичам и да снимам влаковете в междугарията, в красивите местности. Знам повече за влаковете, сериите вагони и т.н., локомотивната част ми е малко мътна Индия, там знам само сериите. Но както казваше баща ми "Влакът не е само да мине и да си отдиде има още много работи". Един приятел ми каза за този сайт и реших да го видя. Мислех, че има информация само за локомотивите, но ето че съм се лъгал. Мислех, че много разбирам, когато знам кой влак от къде пътува и т.н., но не е само това. Тук намерих отговори на много въпроси, за които се питах. Поздравления!

Здравейте! Казвам се Християн Георгиев, на 16г. от гр. Сливен. В момента уча в ПМГ Сливен и съм 10 клас. От малък пътувам с влакове и от около 2-3 месеца се интересувам от БДЖ-то много активно. Знанията ми са много малки, само различавам сериите една от друга, но надявам се това ще се промени. Мисля след като завърша 12-ти клас да ида във ВТУ и да уча "ЖЕЛЕЗОПЪТНА ТЕХНИКА". Голям фен съм на електрическите локомотиви. Това е от мен, сигурен съм, че ще прекарам супер във форума. 

добре дошъл 

Здравейте всички!
Както виждам, традицията в този форум е всеки да се представя накратко, така че и аз ще я спазя.
Казвам се Божидар Стойчев, роден съм и живея в гр. Варна. В момента работя като икономист в "ТЕЦ Варна" ЕАД, направление "Икономика и финанси". Формално никога не съм бил свързан с железниците, но съм заклет фен, може би донякъде и генетично - имам двама дядовци и един прадядо, които са били железничари.
Регистрирах се във форума, за да мога да науча повече неща за железопътния транспорт, който ми е тръпка още от детските години. Предварително моля за извинение работещите в системата за евентуално "непрофесионални" мнения и въпроси от моя страна - все пак, човек се учи цял живот, стига да има желание
Благодаря за отделеното внимание и успех на всички
Както виждам, традицията в този форум е всеки да се представя накратко, така че и аз ще я спазя.
Казвам се Божидар Стойчев, роден съм и живея в гр. Варна. В момента работя като икономист в "ТЕЦ Варна" ЕАД, направление "Икономика и финанси". Формално никога не съм бил свързан с железниците, но съм заклет фен, може би донякъде и генетично - имам двама дядовци и един прадядо, които са били железничари.
Регистрирах се във форума, за да мога да науча повече неща за железопътния транспорт, който ми е тръпка още от детските години. Предварително моля за извинение работещите в системата за евентуално "непрофесионални" мнения и въпроси от моя страна - все пак, човек се учи цял живот, стига да има желание

Благодаря за отделеното внимание и успех на всички

I'm the one with no name
And I won't play your game
I'm no light in the dark and no savior
Let my powers unfold
And before I get cold
Let me die as a rebel
Or live as a free man at last!
And I won't play your game
I'm no light in the dark and no savior
Let my powers unfold
And before I get cold
Let me die as a rebel
Or live as a free man at last!
добре дошъл и приятни мигове в форума 

Здравейте! Казвам се Александър Василев Лефтеров. На 17 години съм,роден в София на 18.06.1993 година. Имам много голяма страст към Железопътния Транспор в България още от малък. . Във момента съм 11 клас във 140 СОУ "Иван Богоров" в Обеля 2 където живея. Поздравления за форума! Уникално полезно място е найстина! Продължавайте все така и дано се видим на живо някой път.
Поздрави!
За контакти:
e-mail:s234@abv.bg

Поздрави!
За контакти:
e-mail:s234@abv.bg

Здравейте и от мен пропуснах тази тема като се регистрирах но няма да е подмина на цяло.
име: Стоян Динков
роден съм: на 5 февруари 1989
длъжност: Пом. Машинист на ел лок.
депо: Пловдив
хоби :влакове локомотиви всякакви дизелови ,електрически и парни
убичам професията си работя с кеф уважавам всички колеги и сафорумници много се радвам на форума и влизам сас удоволствие вав свободното си време.
за връска с мен скайп : tenata07123
име: Стоян Динков
роден съм: на 5 февруари 1989
длъжност: Пом. Машинист на ел лок.
депо: Пловдив
хоби :влакове локомотиви всякакви дизелови ,електрически и парни
убичам професията си работя с кеф уважавам всички колеги и сафорумници много се радвам на форума и влизам сас удоволствие вав свободното си време.
за връска с мен скайп : tenata07123
добре дошли 

Информация
Модератори