лелелееее далече от очакванията ми, а и толкова елементарен въпрос, алсък защо не бях на негово място да му покажа как се игра Стани Богат

доказват колко са неграмотни от партия ГЕРБ, може ли министъра на образованието и науките да незнае коя година е потеглил "Ориент експрес", излагация 

Както обичайно , след всеки въпрос следва кратко разяснение от водещия.Ники Кънчев обясни , че крайната цел - Истанбул се е достигала по следния начин - "Ориент"-ът е пътувал до Русе , след което влизал в България и на наша територия се предвижал само до Варна , откъдето пътниците и техните багажи се товарели на кораб.По този начин пристигали в турския град , който тогава бил тогава столицата на Османската империя.
В началото като гледах въпроса , не обърнах внимание на годината и тя ми заприлича на 1983-та.А тогава "Ориент Експрес" е минавал през София , а не както е сега - през Русе - Варна - Карнобат - Ст.Загора - Димитровград - Свиленград.Между другото , някой знае ли от коя година пътува по сегашния маршрут , понеже баща ми е казвал , че през 70-те и 80-те години е идвал от Сърбия по трасето Димитровград ZS - Свиленград? Спирал е на София и Пловдив.
В началото като гледах въпроса , не обърнах внимание на годината и тя ми заприлича на 1983-та.А тогава "Ориент Експрес" е минавал през София , а не както е сега - през Русе - Варна - Карнобат - Ст.Загора - Димитровград - Свиленград.Между другото , някой знае ли от коя година пътува по сегашния маршрут , понеже баща ми е казвал , че през 70-те и 80-те години е идвал от Сърбия по трасето Димитровград ZS - Свиленград? Спирал е на София и Пловдив.

имаш грешка открита е през 1866

Информация
Модератори