Мнение от 760mm »

Абе, в Америка всичко е еднакво навсякъде, от плочките по тротоара до дръжките на вратите по жилищата, но това е друга тема. Така и така ме дразни тази крайна еднаквост; но споменатата система просто е нефункционална. Ми те могат и 10 лока да влязат докато се затвори. Нали сигнализацията я има именно, за да предотвратява човешки грешки (автоматичната такава).
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

абе ще избута, но заради НКЖИ БДЖ остава без локомотиви :x

Мнение от 760mm »

Чакайте сега, колко струват тея двата локомотива? Или ремонта на единия и другия нов?!?!?! Кой ще поеме тея пари? НИКОЙ нали?
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

пак всичко ще излезе от джоба на БДЖ

Мнение от 760mm »

Но БДЖ не търси финансова отговорност от трети лица, така ли?

Ми дай да си вземем всички по един лок за у дома.
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

от кой да искат финансова отговориност от НКЖИ ли :?:
Зам. Администратор
Аватар
Зам. Администратор

Мнение от 42 072.9 »

Като толкова Ви пука защо стоите отстрани и пишете по форуми а не влезете в системата да видите за какво иде реч.
За машините части ще се намерят, за хората не...

Мнение от 760mm »

Така е, но май на никой не му дреме ни за машини, ни за хора и ме е яд.

Мнение от gonzo8611 »

Тези в Btv направо се оляха. Поне аз не бях чувал за "товарна мотриса" :lol:
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

аз пък чух, че на електровозите им викат електрички... тия от телевизията не са с всичкия си :oops:

Мнение от semafor4o »

Tоку-що гледах "уникалните новини" на БТВ свързани с днешният инцидент."Невероятно точните и детайлни новини" включваха 2 мотриси ( :?: :?: :?: ) и сръбски локомотив според водещите на емисията и Богомил Грозев,който беше репортер на място.Водещите наблегнаха не на човешкия фактор,а на морално остарялата техника въпреки,че при тях беше шефа на НКЖИ,който им обясняваше друго.Сигурно го казвам за хиляден път и пак се повтарям ама тази телевизия е пълна с уникални идиоти и това беше поредното потвърждение.За полагането на усилия в полза на автомобилния транспорт няма да говоря,нито пък за фактите показващи,че чехите още карат локомотиви-връстници на нашите Шкоди че и по-стари,ама БТВ са тъпи и не им трябват нови знания,че може да си обогатят много общата култура! :evil: А са нужни само няколко клика из интернет....

Мнение от evrokoma »

Че се оляха оляха се ама поне да бяха нарекли влаковете с истинските им имена трябва да си много зле с техниката за да не правиш разлика между електровоз и електричка както и между товарен влак и мотриса като това последното учуди и жена ми която веднага попита как изглежда товарната мотриса :shock: обясних и че е като сименсите ама без покрив :lol:
явно полужението е било тежко щом се е наложила намесата на оксижени :cry:
Искренно съжалявам за българската железница не ми се гледа как тя се съсипва умишлено за да печели някой от това

Мнение от 760mm »

Вижте сега, безсилието ни е направо смешно-трагично. Има един израз, цитат е, който описва всичко:

"Така трудно е да накараш някой да разбере нещо, ако заплатата на някой зависи от това, той да НЕ разбере даденото нещо."

Ок?

Не е въпроса колко клика са нужни. Тодор живков беше казал нещо, също по въпроса, в мноооого старо негово изказване:

"Освен това искам да помол'а другарите журналисти, даааа, да ги предупред'а, че това, което ше говора тука няма'а са печати, те знаят, аз съм им казал, за кой е добър-и-я, добър журналист, добър журналист е тоа, койтоо пише не това, което са говори, а това, което трябва."
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

Анкета
Чувствате ли се сигурни, когато използвате услугите на БДЖ?

* Да
* Не
* Нямам отношение
вижте каква анкета са пуснали в сайта на БТВ, и вижте резултата

Отговор Гласували
Да 27.54%
Не 56.92%
Нямам отношение 15.54%

Мнение от evrokoma »

аве тея са уникални идиоти това е все едно да ровиш в рана на болен и да питаш майка му дали е добре егати боклуците претендират да са с най-добрата новинарска емисия а нямат и най малка грамотност :evil:
Искренно съжалявам за българската железница не ми се гледа как тя се съсипва умишлено за да печели някой от това
Заключено

Обратно към “Архив "Новини и статии"”