Обратна връзка:
InnoTrans 2010

Мнение от Florian »

Здравейте!
Тук може да намерите снимки от ИноТранс 2010, който се провежда в момента в Берлин.
Тези снимки са от днес и са от нашата страничка във Фейсбук - следете албума там - ще има много снимки....
http://www.facebook.com/pages/edit/?id= ... 049&ref=mf
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Ох човеек... и ти ли с тоз faceKLEFUk. Не всеки има желание да се регистрира само заради едните снимки. По-добре ги качи в някой друг сайт и тогава давай линк. Светът не се върти само около тая скапана социална мрежа, за която с нетърпение чакам денят, в който ще й подпишат смъртната присъда! :twisted:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

Nikss написа:Ох човеек... и ти ли с тоз faceKLEFUk. Не всеки има желание да се регистрира само заради едните снимки. По-добре ги качи в някой друг сайт и тогава давай линк. Светът не се върти само около тая скапана социална мрежа, за която с нетърпение чакам денят, в който ще й подпишат смъртната присъда! :twisted:
спокойно... това е само пилеене на време в фейсбуксата :lol:
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

bobara_e_tuk написа:
Nikss написа:Ох човеек... и ти ли с тоз faceKLEFUk. Не всеки има желание да се регистрира само заради едните снимки. По-добре ги качи в някой друг сайт и тогава давай линк. Светът не се върти само около тая скапана социална мрежа, за която с нетърпение чакам денят, в който ще й подпишат смъртната присъда! :twisted:
спокойно... това е само пилеене на време в фейсбуксата :lol:
Освен пилеене на време крие и други опасности - от злоупотреби с кражба на самоличност (предимно), проява на анонимност, публикуване на снимки и видеоклипове без знанието на човекът, който е така да се каже главен герой в тях и др., затова тъз помия трябва да бъде свалена от глобалната мрежа час по-скоро :!: :arrow:
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

То да е само Facebook, ами Twitter, аха и една камара други! Иначе аз снимките ги видях, уникални неща ще има на изложението.
Обратна връзка:

Мнение от Florian »

Е, който има принципни или непринципни съображения против фейсбук - да не влиза. Към момента, това е популярната медия за споделяне... За разлика от редица съмнителни руски или български сайтове/сървъри.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Хубаво, щом си казал. Да видим колко време още ще изкара прословутата популярна медия. Освен това тя е направена с друга цел, а не за пускане на албуми с влакове, трамваи, коли, самолети и други превозни средства. Има съвсем различна цел и интересно след като я водят социална мрежа защо се допускат такива неща. А редицата съмнителни сайтове и сървъри ги предпочитам пред някаква прехвалена кошница след която може да имам редица неприятности на главата, но няма да тръгна да спирам никой да влиза в нея. Всеки си има глава на раменете, да си предценява и да си носи кръста! :) :twisted: Това е моето мнение, засега го отстоявам твърдо, кой квото ще да ми говори!
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Съжелявам че не е по темата, но да не създавам нова. Искам да попитам има ли някой, който мисли да посети Техническият Панаир в Пловдив тази година.
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Мисля да отида тези дни , но цените на билетите са повече от солени - 6 или 7 лева.
Обратна връзка:

Мнение от Saruman »

Аз в петъка съм свободен и се замислям да ида ,че от много години се каня и все ми минава котка път.
Публикувай отговор

Обратно към “Нещата от живота | Matters of Life”

Информация