Товарищ Чукча не читатель, ЧУКЧА писательplastikat написа:От местния клон на БДЖ очакват товарен локомотив, който да измести дерайлиралия влак от трасето с помощта на кран. - публикувано на DNES.BG ------ Сефте чувам за товарен локомотив ,а вие ?

днес БВ2613 на Шумен 2 мин. преди време начело с 44111.3 

Техник

Ти направо ме уби. Какво остава тогаз за 117n0_aLoNe написа:Е нема що.minitek написа:С такава машинаБърза машинка си е- щом е на ГО.
Гордостта на ГО, а треска та се не трае.

За мен по-големи кошници в ГО от 192, 113 и 114 няма. Чудо на техниката са просто.

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Че за какво да го отбелязват? 7 минути можеш до Варна да ги стопиш с яко ръчкане поне 2 пъти. Това не се брои за закъснение.desiro_94 написа:Естествено в сайта на БДЖ не са го отбелязали ...tsolov69 написа:Днес 2615 замина от централна гара +7 минути поради повреда на 44-076 , дадена 45-157 да обслужи влака.![]()

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Казвам го защотото според мен над 5 минути си е закъснение. Пък и няма значение, че ще го стопи. Типичен пример ти давам 8613 който най-редовно си заминава с 5 или 10 минути закъснение и го отбелязват.Nikss написа:Че за какво да го отбелязват? 7 минути можеш до Варна да ги стопиш с яко ръчкане поне 2 пъти. Това не се брои за закъснение.desiro_94 написа:Естествено в сайта на БДЖ не са го отбелязали ...tsolov69 написа:Днес 2615 замина от централна гара +7 минути поради повреда на 44-076 , дадена 45-157 да обслужи влака.![]()
![]()
8613 на гара Стара Загора съм забелязал, че от време на време закъснява в интервала на 5-10 мин а 8612 много често закъснява поне с над 10 минутиdesiro_94 написа:Казвам го защотото според мен над 5 минути си е закъснение. Пък и няма значение, че ще го стопи. Типичен пример ти давам 8613 който най-редовно си заминава с 5 или 10 минути закъснение и го отбелязват.Nikss написа:Че за какво да го отбелязват? 7 минути можеш до Варна да ги стопиш с яко ръчкане поне 2 пъти. Това не се брои за закъснение.desiro_94 написа: Естествено в сайта на БДЖ не са го отбелязали ...![]()
![]()
Информация
Модератори