жп-прелези

Мнение от RAILWAYSTATION »

искам да попитам защо сте изтрили тази тема в която описах случай как кола е минала при спуснати бариери. Много съм обиден!
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Абсолютно съм съгласен! Явно някой има интерес да го прави, за да може джигитите да си мерят конските сили където им падне. :evil: Колега, казах ти го и пак ще ти го кажа... ако можеш да направиш пълно описание на видения от теб черен джип (до колкото е възможно) и/или да посочиш регистрационния му номер, направи го без да се притесняваш на тел.112 или най-близкото РПУ. Успех!
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

Nikss написа:Абсолютно съм съгласен! Явно някой има интерес да го прави, за да може джигитите да си мерят конските сили където им падне. :evil: Колега, казах ти го и пак ще ти го кажа... ако можеш да направиш пълно описание на видения от теб черен джип (до колкото е възможно) и/или да посочиш регистрационния му номер, направи го без да се притесняваш на тел.112 или най-близкото РПУ. Успех!
според мен смисъл няма, полицията пръста си няма да помръдне
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

bobara_e_tuk написа:
Nikss написа:Абсолютно съм съгласен! Явно някой има интерес да го прави, за да може джигитите да си мерят конските сили където им падне. :evil: Колега, казах ти го и пак ще ти го кажа... ако можеш да направиш пълно описание на видения от теб черен джип (до колкото е възможно) и/или да посочиш регистрационния му номер, направи го без да се притесняваш на тел.112 или най-близкото РПУ. Успех!
според мен смисъл няма, полицията пръста си няма да помръдне
И точно заради нехайството на хората и убеждението, че полицията няма да направи нищо, наистина няма да си мръднат пръста, защото знаят, че хората са бъзливи, наивни и незаинтересовани виновните да си получат заслуженото!
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Акредитиран фотограф
Обратна връзка:
Аватар
Акредитиран фотограф

Мнение от bobara_e_tuk »

едно съм усетил че преди или след бариера, полиция няма :x
Обратна връзка:

Мнение от vesko7 »

assen5 явно не. А и на полицията не и е работа да стои до прелезите. Идва само когато стане "МЕЛЕТО". И в този ред на мисли - НК ЖИ сложи камери по най-опасните прелези. Остава само да се означат с табели "Обекта се наблюдава с видеокамери".Съгласно промените в НПК вече те имат процесоална стойност. Явно някой трябва да се размърда. Иначе кервана си върви - синджира си лае.