искам да попитам защо сте изтрили тази тема в която описах случай как кола е минала при спуснати бариери. Много съм обиден!

Абсолютно съм съгласен! Явно някой има интерес да го прави, за да може джигитите да си мерят конските сили където им падне.
Колега, казах ти го и пак ще ти го кажа... ако можеш да направиш пълно описание на видения от теб черен джип (до колкото е възможно) и/или да посочиш регистрационния му номер, направи го без да се притесняваш на тел.112 или най-близкото РПУ. Успех!

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
според мен смисъл няма, полицията пръста си няма да помръднеNikss написа:Абсолютно съм съгласен! Явно някой има интерес да го прави, за да може джигитите да си мерят конските сили където им падне.Колега, казах ти го и пак ще ти го кажа... ако можеш да направиш пълно описание на видения от теб черен джип (до колкото е възможно) и/или да посочиш регистрационния му номер, направи го без да се притесняваш на тел.112 или най-близкото РПУ. Успех!

И точно заради нехайството на хората и убеждението, че полицията няма да направи нищо, наистина няма да си мръднат пръста, защото знаят, че хората са бъзливи, наивни и незаинтересовани виновните да си получат заслуженото!bobara_e_tuk написа:според мен смисъл няма, полицията пръста си няма да помръднеNikss написа:Абсолютно съм съгласен! Явно някой има интерес да го прави, за да може джигитите да си мерят конските сили където им падне.Колега, казах ти го и пак ще ти го кажа... ако можеш да направиш пълно описание на видения от теб черен джип (до колкото е възможно) и/или да посочиш регистрационния му номер, направи го без да се притесняваш на тел.112 или най-близкото РПУ. Успех!
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
едно съм усетил че преди или след бариера, полиция няма 

assen5 явно не. А и на полицията не и е работа да стои до прелезите. Идва само когато стане "МЕЛЕТО". И в този ред на мисли - НК ЖИ сложи камери по най-опасните прелези. Остава само да се означат с табели "Обекта се наблюдава с видеокамери".Съгласно промените в НПК вече те имат процесоална стойност. Явно някой трябва да се размърда. Иначе кервана си върви - синджира си лае.