Бобърче,
Няколко приятелски съвета:
1. Преглеждай внимателно и редактирай това, което поместваш. Този форум е супер удобен с опцията за предварителен преглед - някои форуми нямат такава. Понякога допускаш доста правописни грешки - като в горния ти пост.
2. Лично аз не бих публикувал тия ученически пародии - не ми се виждат интересни. И ние преди 50тина години "декламирахме":
О, щипка!
Три дена на баба прането
виси на въжето!
И турците тръпнат, друг път невидели
в едно да се бият гащи и фланели...
но сега това ми се вижда доста "пубертетско".
С най - добри чувства!
Няколко приятелски съвета:
1. Преглеждай внимателно и редактирай това, което поместваш. Този форум е супер удобен с опцията за предварителен преглед - някои форуми нямат такава. Понякога допускаш доста правописни грешки - като в горния ти пост.
2. Лично аз не бих публикувал тия ученически пародии - не ми се виждат интересни. И ние преди 50тина години "декламирахме":
О, щипка!
Три дена на баба прането
виси на въжето!
И турците тръпнат, друг път невидели
в едно да се бият гащи и фланели...
но сега това ми се вижда доста "пубертетско".
С най - добри чувства!
Последно промяна от Машинист_на_сън на Чет Юли 01, 2010 1:32 pm, променено общо 1 път.
разбрах съвета ти, от уважение към по-възрастните ще истрия предния си пост 

Администратор
Не е виц, но видеото е показателно каква истерия е световното и станалите вече фамозни ВУВУЗЕЛИ, дотоклока голяма е тя, че родната чалга сън не спа, докато не се пръкна това:
Козел Вувузел - Джабулани кючек(2010)
Козел Вувузел - Джабулани кючек(2010)

Глобален модератор
Черна точка за разпространителя на чалга!,

В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603

lubo_bulgaria, приеми най- искрените аплодисменти и смехове на форумците от в. "СЕГА", на които препостнах твоя "Македонски хороскоп". Извинявам се, че го направих, без да ти се обадя, но нямаше време.
http://www.segabg.com/online/new/articl ... id=0001201
http://www.segabg.com/online/new/articl ... id=0001201
Обратна връзка:
"Детенце пита баща си:
- Тате, тате... я пак ми разкажи как сте се радвали като е дошла демокрацията, как сте викали по митингите, как сте скачали...
- Млъкни, мамка ти!!!
- Тате, тате... я пак ми разкажи как сте се радвали като е дошла демокрацията, как сте викали по митингите, как сте скачали...
- Млъкни, мамка ти!!!
Навън е нощ, в леглото той и тя. Тя го целуна, той подскочи. Тя го щипна, той подскочи. Накрая той не изтърпя, удари я и тя умря! Ах…горката муха

Лекар беседва със стар дядо - страстен ракиджия:
- Бай Геле, спри да пиеш!
- Пил съм, пия и ще пия.
- Ще те вкараме в клиника!
- Синът ми ще пие.
- И него ще вкараме в клиника!
- Внукът ще пие.
- И внука ще го вкараме!
- Да, ама тогава аз вече ще съм излязъл!
- Бай Геле, спри да пиеш!
- Пил съм, пия и ще пия.
- Ще те вкараме в клиника!
- Синът ми ще пие.
- И него ще вкараме в клиника!
- Внукът ще пие.
- И внука ще го вкараме!
- Да, ама тогава аз вече ще съм излязъл!

Здравейте!
Току що гледах "Шоуто на канала" по БНТ 1. Може би и някои от вас са го гледали?... Честно да си призная, да, това е шоу и е забавно, но...

Върху две гуми или върху две талиги по две релси!

защото по-често стават катастрофи с автобуси и коли, за разлика от влаковете ей това ще ти отговорят от телевизията, аз съм съгласен, че подигравката не е с добра цел 

Информация
Модератори