Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

desiro_94 написа:44 076 скоро ще бъде ли издокаран като останалите ? Имам предвид външния вид. :arrow:
На този етап не му пречи, предполагам при следващия голям ремонт ще го пратят в Дупница на боя, където боядисват мездренските и софийските лок и където при последния голям ремонт (мисля, че беше 2004 г., но какъв не помня) го боядисаха, но бързо избледня за съжаление, а никак не е лоша машинката, върви на пушка, което е по-важно от външния вид, но една нова боя ще му се отрази чудесно. :P
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Мнение от desiro_94 »

Nikss написа:
desiro_94 написа:44 076 скоро ще бъде ли издокаран като останалите ? Имам предвид външния вид. :arrow:
На този етап не му пречи, предполагам при следващия голям ремонт ще го пратят в Дупница на боя, където боядисват мездренските и софийските лок и където при последния голям ремонт (мисля, че беше 2004 г., но какъв не помня) го боядисаха, но бързо избледня за съжаление, а никак не е лоша машинката, върви на пушка, което е по-важно от външния вид, но една нова боя ще му се отрази чудесно. :P
Така е. Преди около седмица беше на 20223 и аз реших да го снимам как се прикачва с вагоните и машиниста беше печен и ми направи представление с фаровете и прожектора. Клипа ще го кача до 2, 3 дни като го преконвертирам заедно с куп още други клипове с Варна уикенд и т.н.

Мнение от niksata_bdz »

Къде пък тук ще ги качваш? :D Ако не се лъжа, става въпрос за "розовия" локомотив. На мен също много ми харесва като машина, а за боята - така се отличава от другите все пак. :lol: Аз мисля, че и така си е добре, но и ярко червен също няма да е зле. :)

Мнение от desiro_94 »

niksata_bdz написа:Къде пък тук ще ги качваш? :D Ако не се лъжа, става въпрос за "розовия" локомотив. На мен също много ми харесва като машина, а за боята - така се отличава от другите все пак. :lol: Аз мисля, че и така си е добре, но и ярко червен също няма да е зле. :)
Не тук! Vbox7 :wink: :arrow:

Мнение от Georgi Dimitrov »

Преди някой беше писал че и 45 181 се прави някъде. Какво стана с тази машина ще я видим ли скоро в движение? :)
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Georgi Dimitrov написа:Преди някой беше писал че и 45 181 се прави някъде. Какво стана с тази машина ще я видим ли скоро в движение? :)
Би трябвало да се ремонтира в депо Мездра. Предполагам до 2-3 месеца ще е в движение, но не знам от какъв ремонт. :)

Мнение от фена »

45-181 е СР
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

фена написа:45-181 е СР
А в Мездра ли е и прави ли се :?: :roll:

Мнение от 44142 »

45157 вече печели след ГПР.

Мнение от 44142 »

В Мездра оградата от машини се конкурира със Сф вече. Спряли са 140, 176 и 195.
Акредитиран фотограф
Акредитиран фотограф

Мнение от 44.123 »

Ами 45.196 все още ли е в Мездра?
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

44.123 написа:Ами 45.196 все още ли е в Мездра?
Отдавна не е и май няма вече командировани от ГО. 547 и 524 бяха, а последната онзи ден си беше в Сз за ТП, 547 също видях скоро, че беше ТП в Р, много е тежко положението. :?

Вчера (на 11. 09) се случи нещо странно с обедния бърз влак от Видбол за София (извинявам се- не знам номера на влака). На спирка 47-ми кантон (с. Бела). Локомотива наближавайки прелеза на кантона изсвири 3 пъти един след друг, след това изклучи ГВП и лок рязко намали скоростта. Първоначално помислих че машиниста е направил екстренно задържане и ГВП е изклучило от реле 409 но след това машиниста разхлаби спирачката и отново набра скорост и тъй като аз знам че когато се прави екстренно задържане кран машиниста трябва да остане на това положение до окончателното спиране на влака тая вероятност отпада. Ако някой от съфорумците е пътувал вчера с този влак и знае нещо нека сподели. Според мен за малко се разминахме с нов инцидент на ж.п. прелез!!!! :?
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

3 изсвирени къси сигнала означава "Спри незабавно" или "тревога", не съм много сигурен. Най-вероятно някой е минал в последния момент пред влака и както е редно ударили са "гъбата" и кнора на 5-то. :roll:

Първоначално и аз така си помислих, но когато се прави екстренно не трябва ли кран-машиниста да остане на това положение до окончателното спиране на влака, или може да се лашне спирачката преждевременно?? :?: За това питам- вие повечето сте машинисти и хора запознати с правилниците. Аз съм просто любознателен и малкото неща които знам са от обща култура :) ! Не че вчерашната случка има особенно голямо значение но просто ми стана интересно да разбера какво точно се е случило и дали съм на прав път с предположението си :) :) :?:
Публикувай отговор

Обратно към “Локомотиви серия 43, 44 и 45 | Electric locomotives series 43, 44, 45”

Информация