Жп прелези

Мнение от RAILWAYSTATION »

какво наказание трябва да се наложи на шофьор на МПС ако премине на жп-прелез при спусната бариера. Днес 3 септември 2010 година сутринта един мина при спусната бариера на жп-прелез гара Златна нива. Секунди след това пристигна влака Русе-Каспичан. Само като си представя какво можеше да стане. Възмутен съм. При условие че беше най-отзад и най-нахално изпревари цялата колона и си мина.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Отнемане на книжката за 6 месеца както правят ако те хванат с превишена скорост според новоприетите от таз година закони. При повторно нарушение - естествено за по-дълъг период да ползва алтернативни транспортни средства и да види какво е без автомобил. :twisted:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
няма

аз не съм много сигурен, че има шофьорска книжка :D
Обратна връзка:
Re: няма

Мнение от Nikss »

RAILWAYSTATION написа:аз не съм много сигурен, че има шофьорска книжка :D
Тамън като подадеш сигнала ще го проверят. :wink:

Мнение от disell »

Преди няколко дни пак там по 9-та линия двама идиоти си правили рали пред 1180 и счупили и двете спуснати бариери , а вчера един друг **** щеше да се блъсне :!: ЧЕЛНО в локомотив 55-та серия обслужващ 2-ра маневра Варна на подвижния мост отново въпреки спуснатите бариери , направи рязък завой наляво само на някакви си 10-15 м. пред локомотива.

Мнение от evrokoma »

както искате го наричайте но това си е български манталитет и няма да се изкорени.За такива които нарушават правилника за движение трябва да има строги наказания-превишена скорост с над 20км/ч да се отнема книжката доживотно и за преминаване на прелез при спуснати бариери също ,но за съжаление корупцията е голяма в бг и дори да има достатъчно добър закон полицаите за някой друг лев и убиец са готови да пуснат :evil:
и не забравяйте че по новия правилник "черен джип е с предимнство" дори и пред влака :lol: :lol: :lol:
Искренно съжалявам за българската железница не ми се гледа как тя се съсипва умишлено за да печели някой от това
няма

е недейте да бъдете толкова строги поне за превишената скорост щото един път бяха глобили племенницата за каране в населено място града ни Шумен с 88 км.час но тя още не е платила глобата. Беше отдавна няколко месеца станаха вече :D :)
Обратна връзка:
Re: няма

Мнение от Nikss »

RAILWAYSTATION написа:е недейте да бъдете толкова строги поне за превишената скорост щото един път бяха глобили племенницата за каране в населено място града ни Шумен с 88 км.час но тя още не е платила глобата. Беше отдавна няколко месеца станаха вече :D :)
Eee 88 km/h си е множко при твърди 50. С 38 км е отгоре. Заслужила си е глобата. :D :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Инфраструктура | Railway Infrastructure”

Информация