Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

mitkodiablo написа:
Nikss написа:
VESO написа:Значи утре Златните 2610 ще са с ГО машина.Nikss да се оглежда на Червен бряг. :lol:
Ти мигача остави на нас /пардон на мен, понеже други сериозни от Чб няма да намериш :wink: /. Утре цял ден съм на линия, да му мислят заядливите херцози. :twisted: :arrow:
Дай да несе обиждаме сега!!! все пак е празник!!!
Никого не съм обидил. Ако се чувстваш засегнат чакам подробен доклад 1 цял ден за всички влакове в часовия пояс 06:45 - 20:00 ч. както съм правил не веднъж. :!: Тогава може да те призная. Всичко друго е лъжа и измама.
А относно празника няма да е зле да почерпиш. :D
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Мнение от mitkodiablo »

Nikss написа:
mitkodiablo написа:
Nikss написа: Ти мигача остави на нас /пардон на мен, понеже други сериозни от Чб няма да намериш :wink: /. Утре цял ден съм на линия, да му мислят заядливите херцози. :twisted: :arrow:
Дай да несе обиждаме сега!!! все пак е празник!!!
Никого не съм обидил. Ако се чувстваш засегнат чакам подробен доклад 1 цял ден за всички влакове в часовия пояс 06:45 - 20:00 ч. както съм правил не веднъж. :!: Тогава може да те призная. Всичко друго е лъжа и измама.
Подробен едоклат скоро няма да иам защото съм зает с преместването ми и няма как иначе може и ти да почерпиш той не е само мой :P
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

mitkodiablo написа:
Nikss написа:
mitkodiablo написа: Дай да несе обиждаме сега!!! все пак е празник!!!
Подробен едоклат скоро няма да иам защото съм зает с преместването ми и няма как иначе може и ти да почерпиш той не е само мой :P
Аз като имам повод ше почерпя, не бой са. Само да стане това дето го искам. Е тогава ако не си опитвал 12 годишно отлежало черно Джони ще имаш възможност да опиташ. :wink: Инак мисля, че имаш поводи да почерпиш, нищо, че не е само твой празника. :roll: :idea: :arrow:
Модератор
Аватар
Модератор

Мнение от VESO »

Къде е stankos да вземе отношение? :D
днес за пореден път шофьор на МПС мина на прелез при спусната бариера. За щастие инцидент беше предотвратен. Тази сутрин 3 септември 2010 година черен джип премина на прелез-гара Златна нива като изпревари цяла колона много нахално. Секунди след това пристигна влака Русе-Каспичан. Според вас такива "шофьори" трябва ли да се наказват? Явно много е бързал човека
Обратна връзка:
RAILWAYSTATION написа:днес за пореден път шофьор на МПС мина на прелез при спусната бариера. За щастие инцидент беше предотвратен. Тази сутрин 3 септември 2010 година черен джип премина на прелез-гара Златна нива като изпревари цяла колона много нахално. Секунди след това пристигна влака Русе-Каспичан. Според вас такива "шофьори" трябва ли да се наказват? Явно много е бързал човека
Със сигурност трябва да се наказват. Взе ли му номера? :twisted: Бързал той... като го блъсне влака и ще бърза "за горе" както казва тукашният свещеник. :D :lol: :arrow:

Мнение от vkakachev »

Любопитно ми е Таруса какви влакови дърпа и кои направления обслужва :?:
какво е Таруса? :)
Обратна връзка:
Re: няма

Мнение от Nikss »

RAILWAYSTATION написа:какво е Таруса? :)
Така викаме на онзи жълтурко (вече пребоядисан в черно), който поработи при нас известно време и си замина безславно. Творение е на компанията Евро Спринтер, която произвежда освен електрически и дизелови локомотиви. Изглежда ето така въпросният Таурус:
http://www.prikachi.com/images/658/2475658P.jpg

Мнение от vkakachev »

Нали БДЖ го купи за 5 млн. нещо такова :?: :roll:
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

vkakachev написа:Нали БДЖ го купи за 5 млн. нещо такова :?: :roll:
Няма такова нещо. Уговорката беше да го караме 1 година и ако ни хареса да си купим!
я по-добре да си караме с шкодите както си знаем :)
Обратна връзка:
Re: няма

Мнение от Nikss »

RAILWAYSTATION написа:я по-добре да си караме с шкодите както си знаем :)
Шкодите нито при нас, нито в Чехия ще са вечни. Все някога ще трябва да ги сменим. Фактът, че поддръжката в депа ГО и Р е на ниво показва, че въпреки изтеклият ресурс можем да ги експлоатираме още години, но някои депа поради липса на части и персонал ги редят на ограда просто защото нямат какво друго да направят, от БДЖ-ТПС реват, че нямало пари нито за ремонти, нито за части, застоялите машини стават донори и възстановяването им става невъзможно и така докато станат голи кошове, които послужват за възстановяване на яко ударени машини. Изобщо много ни е зле железницата.

Мнение от tsolov69 »

Nikss , ако знаеш нещо по въпроса с вчерашната електричка на 20133 какво се е повредила на Рупци и до Плевен дали е стигала.

Мнение от 46 242 »

Напълно нормално. 30% ce повреждат по път. Вероятно 20% изобщо не стигат до крайна гара. Морги на колела.
Заключено

Обратно към “Архив "Трейнспотинг, ГДВ, мероприятия и общи теми"”

Информация