Обратна връзка:

Мнение от ProFoRManCe »

Евала.. Страхотни са снимките ти :)
Аватар
gzo
На 15-ти април пътувах с 4641 от Търново до Пловдив, но за съжаление светлината не беше достатъчна за красиви снимки. Дори от южната страна на Балкана беше още по-мрачно и с ниска облачност чак до крайната гара :(
Има и още нещо което пречи, а то е РАЗРУХАТА която цари по цялото продължение на линията. Все пак направих доста снимки, но поради горните причини не смятам за уместно да ги качвам.
Ще добавя само 4 за да излюстрирам коментарите си:

1. Този път 4641 бе с двойна тяга :P Почти през целия път бяха вдигнати и двата пантографа на локомотивите. Влака бе в състав от 2 лока и 5 вагона до Тулово, а след него с 1 лок и 6 вагона !

Изображение

2. Среща на дъртаците при Кръстец :P

Изображение

...а на времето олиото беше жълто :lol:

Изображение

Фас тайм на Тулово :wink:

Изображение
Аватар
gzo
Аватар

Мнение от gzo »

На 04 август имах пътуване от Пловдив до Търново. Имайки предвид рекордните жеги избрах БДЖ. Едва ли има по-добра климатизация от показаната през отворения прозорец глава.
Докато чаках потегляне видях два младежки силуета да излизат от депото.......в последствие видях и апаратите им.......а накрая чух и разговора им ! Говореха си за серии вагони и тем подобни. Оказах се прав - така срещах двама колеги съфорумници. Поздрави за колегите от София и Ч.Бряг ! :wink:
Естествено побъбрихме си, но пичовете трябваше да заминават, гонеха Дезирото за.......забравих вече за къде :roll:
Момчетата заминаха, а моя влак.....нъц ! Е, накрая потеглихме и ние макар и със закъснение от 30 мин. :evil: Така и никой не мина да успокои вече озверяващите от жегата пътници. Вагоните се превърнаха в нажежени консерви с бълбукаща копърка. Една баба от съседното купе буквално беше пътник, но за Св. Петър, все пак към средата на пътуването се поосвести. Сами се сещайте какво се избълва по адрес на железниците :lol:
На гара Тракия ни посрещна тлъст, потен и разгащен "началник". :twisted: Лица като него засилват още повече чувството за отвръщение от БДЖ. Няма да влизам в подробности какви ги "сипаха" и по негов адрес пътуващите в моето купе. На мен ми стана смешно защото се сетих за подписа на колегата Nikss който излиза автоматично под всеки негов пост:
"Истинските мъже бачкат в Бе Де Же" :lol: :lol: :lol:
Изображение

Таралянкам се аз из купето и изведнъж чувам засилващ се моторен шум сякаш от пикиращ над главата ми Месершмит. Оказа се прелитащ почно над композицията селскостопански Ан-2. Явно е правил заход за кацане защото го видях как се приземи на полосата в с. Маноле.
Изображение

За съжаление остатъка от пътуването ми не предостави по-интересни моменти и картини за заснемане.
Добро кадро се получи тук, на влизане в .......(сетете се сами :) )
Изображение

....а в последствие и при разминаването с международния. Снимах само румънската талига.
Изображение

Продължавам с търсене на красиви мигове и кадри, но в следващото пътуване ! :wink:
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Радвам се, че се видяхме макар и за кратко, догодина живот и здраве може да ти дойда на гости във ВТн да се видим за повече, че бяхме с натоварена програма като се видяхме и нямаше как да отделим повече време, инак на драго сърце щяхме да попътуваме с теб. :)
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
Публикувай отговор

Обратно към “Потребителски фотоалбуми | User photo albums”

Информация