Ааа чудесно! Много се радвам за 130, единствено от едната страна да бяха оставили оригиналните капачки СМЕ, тодор ще имам да го черпя с фанта като дойде насам.
а г-н фена че те пратим в Мездра да слагаш четки на тяговите двигатели и след това в Трансимпекс-Русе да се завираш в канала пък тогава помисли дали ще сравняваш ремонта на двете места, защото място за сравнение няма
а г-н фена че те пратим в Мездра да слагаш четки на тяговите двигатели и след това в Трансимпекс-Русе да се завираш в канала пък тогава помисли дали ще сравняваш ремонта на двете места, защото място за сравнение няма

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Ама ти си не предаваш Г-н Nikss, защо сравняваш удряна машина с машина която не е претърпявала злополуки смешно е.

158 е възстановявана с кабина от файтър 1-ва доставка след като се натресе в опашката на товарен влак, инак и тя като 199 щеше да си е напълно читава. Дадох нагледен пример коя машина е по-красива - тази със или тази без системата много единици, за която някои хора тук ме изкараха професор, а не гледат себе си. Аз какво съм виновен, че заплащането на всички работещи в железницата е ниско и, че специално ремонтният персонал кара всичко през пръсти - че системата много единици не се използва, занемарена е тотално и не се поддържа изобщо, а?фена написа:Ама ти си не предаваш Г-н Nikss, защо сравняваш удряна машина с машина която не е претърпявала злополуки смешно е.

Е много хубаво... а парите за поддръжка на климатици на лъскавите мерцедеси и БМВ-та не им се виждат много, нали?44142 написа:44130 си замина за ПО и няма да се връща. Има някои довършителни работи които не ги поема КР на Кончар и лок ще пътува. Отделно няма да има климатици понеже на шефовете им се виждат много 7000лв.

Глобален модератор
Nikss, бихте помолил да смениш това "Всички яки мъже бачкат в БДЖ!" - не мисли че е персонална обида към теб!, просто жива действителност!,- да си виждал нещо "мъжко" в БДЖ?. Извинявам ти се ако с нещо съм те засегнал... , но като гледам реалноста... 

В спора се ражда истината!. - А тя боли!!!. http://fedya.snimka.bg/daily/lokomotivi ... 9.18147603
Информация
Модератори