Със сигурност е Белият Кон. 

Един вагон, ама пълен! (4627)

Администратор
Малко ми мяза на Септември. В края на гарата, посока Пловдив има един мост. Но ми се струва малко странно да минава през 1-ви коловоз, който е главен. Другият вариант е и Подуяне. Оттам транзитните влакове минават по 1-ви коловоз.
Интересни са ми жълто-кафявите вагони на един друг влак, заснет в клипа? Някой може ли да ми каже нещо относно тях, тъй аз не съм ги виждал.
Интересни са ми жълто-кафявите вагони на един друг влак, заснет в клипа? Някой може ли да ми каже нещо относно тях, тъй аз не съм ги виждал.
Сменям темата и отправям запитване. Всички клипчета, които снимате за наште железници качвате във vbox7. Аз няма къде да качвам клипчетата в Нета, не знам къде. Бихте ли обяснили как се качват във vbox7, сигурно трябва и регистрация.... 

Първо трябва да регистрираш и после трябва да влезеш в менюто "Качи", намиращо се горе-вляво. Ако случайно имаш затруднения, можеш да влезеш в менюто за ъплоудане оттук. Позволените формати са avi, mpg, mov, wmv и 3gp, а мдопустим размер на видео файла е 100MB.Nikola VS написа:Сменям темата и отправям запитване. Всички клипчета, които снимате за наште железници качвате във vbox7. Аз няма къде да качвам клипчетата в Нета, не знам къде. Бихте ли обяснили как се качват във vbox7, сигурно трябва и регистрация....
Мерси много! 

Ще ни покажеш ли какво си качил? 

Ще покажа, но първо да снимамЩе ни покажеш ли какво си качил?

В неделя с Орден в който съм член имаме среща в Пловдив, така че ще се поразходим със 1621 и вечерта със същия влак наобратно(1622 ли се води това вече не помня). В неделя значи ще снимам някои клипчета и много снимки и ще пусна във темата "Впечатления от пътувания"

Информация
Модератори