Мнение от 9teen8t9 »

3 пъти по ред ми се пада да пътувам на Янтра с билет 2 класа но реално във вагон 1 класа (серия 63)
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

9teen8t9 написа:3 пъти по ред ми се пада да пътувам на Янтра с билет 2 класа но реално във вагон 1 класа (серия 63)
Интересно ако ни дадеш повечко подробности тъй като всеки мечтае да пътува като бял човек... 8) :roll:
Всички истински мъже бачкат в БДЖ!

Мнение от nikol4yy »

9teen8t9 написа:3 пъти по ред ми се пада да пътувам на Янтра с билет 2 класа но реално във вагон 1 класа (серия 63)
Няма как с Янтрата да пътуваш според мен в вагон 1-ва класа като билета ти е за 2ра, защото в композицията има само един вагон 1ва и 4-5 вагона втора :-k :-k
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

nikol4yy написа:
Няма как с Янтрата да пътуваш според мен в вагон 1-ва класа като билета ти е за 2ра, защото в композицията има само един вагон 1ва и 4-5 вагона втора :-k :-k
И аз това се чудя, та нека колегата да даде подробности как аджеба той пътува в 1-ва класа с билет за 2-ра, а ние не. :roll:

Мнение от nikol4yy »

Nikss написа:
nikol4yy написа:
И аз това се чудя, та нека колегата да даде подробности как аджеба той пътува в 1-ва класа с билет за 2-ра, а ние не. :roll:
Връзкар :D . (Колега в кръга на майтапа не се обиждай)
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Възможно е и това, затова нека той самият да разкаже и опише надлъж и нашир хубавото пътуване. :arrow:

Мнение от plastikat »

Сигурно е пътувал с 44-ките и си мисли че са първокласни :lol:
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

plastikat написа:Сигурно е пътувал с 44-ките и си мисли че са първокласни :lol:
Вероятно, но е забравил да спомене дати на пътуванията, за да разнищим работата... :roll:

Мнение от 9teen8t9 »

пътувам от много време с янтрата, и попринцип съм огромен фен на железниците. Имам добри познания в сериите. Сигурен съм, че беше 63 1кл.

Отидох при кондуктора и го попитах "това ли е моя вагон" и му показах 2ро-класния си билет. Той каза да не се притеснявам, просто нямали 2ро класен вагон в наличност, а пътникопотока е увеличен и има нужда от допълнителни вагони.
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

Ааа ама това е съвсем различно нещо. Де да имаше всеки като твоя късмет - 100% заети второкласни вагони и не повече от 10 човека в първокласния. 8)

Мнение от 9teen8t9 »

да но държа да спомена че вагона е изцяло с резервации на билети от 2ра класа. Беше запълнен около 80%. на Мездра слезнаха няколко и се качиха нови. Около 9 от тях са ми колеги от Свищов и видях билетите им. Също бяха 2кл. Въпросния вагон винаги е бил последен на опашката на композицията и с число означен а не с буква.

Попринцип и 3те билета са взети 15-20 минути преди тръгване на влака. И в пикови дни като Петък и Неделя

Мнение от 9teen8t9 »

извинявам се за грешката.
Сега си погледах билета. Оказа се че не съм бил на янтра а на RБВ2611 от 07:05 :oops: :oops: :oops:
Обратна връзка:

Мнение от Nikss »

9teen8t9 написа:извинявам се за грешката.
Сега си погледах билета. Оказа се че не съм бил на янтра а на RБВ2611 от 07:05 :oops: :oops: :oops:
Това е вече друго нещо. На Янтрата е невъзможно и се учудих. :roll: :lol: :D

Мнение от фена »

Възможно е ако запазеното място ти е за 4 вагон, а поради липсата на 2ро класен такъв е сложен първокласен вагон, билета си ти важи за 2 ра класа а се возиш в 1 ва. Веднъж пътувах така от Мездра за Варна със " Златни пясъци " и двете превозни бригади неправиха проблем.

Мнение от 9teen8t9 »

фена написа:Възможно е ако запазеното място ти е за 4 вагон, а поради липсата на 2ро класен такъв е сложен първокласен вагон, билета си ти важи за 2 ра класа а се возиш в 1 ва. Веднъж пътувах така от Мездра за Варна със " Златни пясъци " и двете превозни бригади неправиха проблем.
На билета Наистина пише 4 ти :)
Извинявам се за бомбата която хвърлих вчера. Обърках 2та РБВ. С единия отивам с другия се връщам всяка седмица и превърнато в ежедневие започва ми е все тая дали в какво се возя, докато не ми се падна да пътувам в 1кл.
Публикувай отговор

Обратно към “Trainspotters forum”

Информация