И аз това се чудя, та нека колегата да даде подробности как аджеба той пътува в 1-ва класа с билет за 2-ра, а ние не.nikol4yy написа:Няма как с Янтрата да пътуваш според мен в вагон 1-ва класа като билета ти е за 2ра, защото в композицията има само един вагон 1ва и 4-5 вагона втора9teen8t9 написа:3 пъти по ред ми се пада да пътувам на Янтра с билет 2 класа но реално във вагон 1 класа (серия 63)![]()

Всички истински мъже бачкат в БДЖ!
ВръзкарNikss написа:И аз това се чудя, та нека колегата да даде подробности как аджеба той пътува в 1-ва класа с билет за 2-ра, а ние не.nikol4yy написа:Няма как с Янтрата да пътуваш според мен в вагон 1-ва класа като билета ти е за 2ра, защото в композицията има само един вагон 1ва и 4-5 вагона втора9teen8t9 написа:3 пъти по ред ми се пада да пътувам на Янтра с билет 2 класа но реално във вагон 1 класа (серия 63)![]()

пътувам от много време с янтрата, и попринцип съм огромен фен на железниците. Имам добри познания в сериите. Сигурен съм, че беше 63 1кл.
Отидох при кондуктора и го попитах "това ли е моя вагон" и му показах 2ро-класния си билет. Той каза да не се притеснявам, просто нямали 2ро класен вагон в наличност, а пътникопотока е увеличен и има нужда от допълнителни вагони.
Отидох при кондуктора и го попитах "това ли е моя вагон" и му показах 2ро-класния си билет. Той каза да не се притеснявам, просто нямали 2ро класен вагон в наличност, а пътникопотока е увеличен и има нужда от допълнителни вагони.

да но държа да спомена че вагона е изцяло с резервации на билети от 2ра класа. Беше запълнен около 80%. на Мездра слезнаха няколко и се качиха нови. Около 9 от тях са ми колеги от Свищов и видях билетите им. Също бяха 2кл. Въпросния вагон винаги е бил последен на опашката на композицията и с число означен а не с буква.
Попринцип и 3те билета са взети 15-20 минути преди тръгване на влака. И в пикови дни като Петък и Неделя
Попринцип и 3те билета са взети 15-20 минути преди тръгване на влака. И в пикови дни като Петък и Неделя

На билета Наистина пише 4 тифена написа:Възможно е ако запазеното място ти е за 4 вагон, а поради липсата на 2ро класен такъв е сложен първокласен вагон, билета си ти важи за 2 ра класа а се возиш в 1 ва. Веднъж пътувах така от Мездра за Варна със " Златни пясъци " и двете превозни бригади неправиха проблем.

Извинявам се за бомбата която хвърлих вчера. Обърках 2та РБВ. С единия отивам с другия се връщам всяка седмица и превърнато в ежедневие започва ми е все тая дали в какво се возя, докато не ми се падна да пътувам в 1кл.
Информация
Модератори